חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פילה דניס בקראסט אגוזים וללא גלוטן

פילה דג דניס משודרג ועשיר בציפוי מיוחד ||| ארוחה פרווה וללא גלוטן |||  שניצל ללא גלוטן וכשר לפסח ||| הציפוי העשיר עושה את כל ההבדל בין מנת דניס לביו המנה הזו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פילה דניס בקראסט אגוזים וללא גלוטן (צילום ממקור לא ידוע שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

לציפוי

לקרם בטטה

שידרוג

  • טימין או רוזמרין

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות
  2. מפזרים על פני תבנית את המלח הגס בשכבה אחידה
  3. מניחים את הבטטות (בקליפתן) על שכבת המלח
  4. אופים את הבטטות כשעה עד שהקליפה מקבלת גוון חום ומעט נפרדת מהבטטות
  5. מקלפים את הבטטות
  6. במעבד מזון מרסקים את הבטטות ומוסיפים מלח טימין ו/או רוזמרין
  7. מנמיכים את חום התנור ל-170 מעלות
  8. בקערה מערבבים את תערובת האגוזים עם השמן זית (או חמאת קוקוס)
  9. מניחים את הדגים על תבנית משומנת עם הצד של העור למטה
  10. לוקחים את תערובת האגוזים ועוטפים את הדגים בתערובת ומהדקים שהתערובת תיצמד לדגים
  11. מכניסים לתנור ואופים למשך כ- 10-12 דקות תלוי בגודל הדג עד שהדגים מוכנים

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *