חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: לזניה צמחונית בסיר

מתכון של לזניה בלי כל העבודה הקשה ||| בישול מנה שיש בה כל המרכיבים: חלבון מהטופו, ירקות ופחמימות מהלזניה ||| מנה נהדרת ליום חורפי אבל תהיה נהדרת בכל יום בשנה ||| מנה עשירה בירקות וכמובן שאפר להעשיר אותה כיד הדמיון ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

לזניה מבושלת עשירה וצמחונית (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

אופן הכנה

  1. מחממים שמן במחבת עמוקה או סיר סוטז' ומטגנים הבצל עד הזהבה
  2. מוסיפים את הטופו ומקפיצים להשחמה
  3. מוסיפים את השום, צ'ילי וסלרי ומערבבים
  4. מכסים את הסיר ואחרי 5-10 דקות מוסיפים את רסק העגבניות ואת המים
  5. מביאים לרתיחה
  6. מוסיפים את שברי הלזניה ומערבבים היטב כך שכל הלזניה תהפוך לאדומה מהרוטב
  7. מבשלים 5 דקות על להבה גבוהה ואז מנמיכים את הלהבה
  8. מבשלים כ- 30 דקות ומערבבים מידי פעם כך שלא ידבק משהו לתחתית הסיר

בתיאבון

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *