אומרים לכם כל הזמן לאכול את הפירות והירקות, אך כל כך הרבה בני אדם עדיין מודאגים מתכולת הסוכר בפירות. כאשר אתם צורכים סלסלת פירות קינוחים במלונות עם פירות שלמים, הכמות הקטנה של פרוקטוז בדרך כלל מגיעה ארוזה עם סיבים, ויטמינים, מינרלים ופיטוכימיקלים מגנים אחרים. מחקרים מראים באופן עקבי כי לאלו שאוכלים יותר פירות יש סיכון נמוך יותר למחלות כרוניות. זה באמת האוכל המושלם של הטבע – עם אריזה מתכלה. אז פשוט תמשיכו לקרוא עד לסוף המובא לעיל, ותגלו סודות כמוסים על סלסלת פירות קינוחים במלונות.
איך נפריך את המיתוס כי ניתן לצרוך סלסלת פירות קינוחים במלונות רק על בטן ריקה?
ישנו מיתוס שלפיו – אתם יכולים לצרוך מגשי פירות קינוחים במלונות רק על בטן ריקה – אכילת פירות עם הארוחות גורמת להאטה של קצב העיכול ולפירוק המזון בקיבה. לצד זה, ישנן גם טענות שהמזון הבלתי מעוכל הוא הגורם להפרעות עיכול, כאבי בטן ושלל מחלות נוספות. למרות שהסיבים בפירות יכולים להאט את שחרור המזון מהקיבה, אין אמת בהשפעותיו הנטענות. כן, פירות מאטים את קצב העברת המזון בקיבה למעי הדק, אבל הם לא מאטים את העיכול בקיבה. האטת עיכול יכולה, למעשה, להיות השפעה חיובית. הסיבים בפירות שומרים על תחושת שובע למשך תקופה ארוכה יותר, ועוזרים לכם לצרוך פחות קלוריות.
מהן המעלות של קיווי או תות מיובש בתוך סלסלת פירות קינוחים במלונות?
להלן המעלות של קיווי מיובש בתוך סלסלת פירות קינוחים במלונות – קיווי מיובש עם ויטמין C מחזק את המערכת החיסונית שלכם מפני מחלות. כידוע, ויטמין C בפרי זה הוא פי שניים מתפוזים. קיווי עם ויטמין C מספק סביבה טובה לגוף לספוג ברזל; מחסור בברזל הוא מחלה שכיחה בנשים הגורמת לחוסר ריכוז, דיכאון וחולשה גופנית. להלן המעלות של תותים מיובשים בתוך סלסלת פירות קינוחים במלונות – תותים מיובשים עשירים בנוגדי חמצון, ויטמינים וסיבים שיכולים לסייע בשליטה על רמות הסוכר בדם. נוגדי חמצון תותים
עוזרים להפחית את הסיכון למחלות לב על ידי הורדת הכולסטרול הרע (LDL), שמירה ושיפור הכולסטרול הטוב (HDL), והורדת לחץ הדם. בנוסף לכך, פרי יבש זה דל בפחמימות ואינדקס הגלוקוז שלו הוא 40. אכילת תותים גורמת לכם להרגיש שובע לאורך זמן, שומרת על יציבות של רמות הסוכר בדם ומגבירה את רמות האנרגיה שלך. להפחית את הסיכון לסרטן על ידי אכילת דובדבן מיובש .
סלסלת פירות קינוחים במלונות
יתרון לצריכה של סלסלת פירות קינוחים במלונות טריים הוא נוכחותם של סיבים תזונתיים, המסייעים בהפחתת רמות הכולסטרול בדם ועשויים להוריד את הסיכון למחלות לב. מזונות מלאים בסיבים כמו למשל סלסלת פירות קינוחים במלונות עוזרים לספק תחושת מלאות עם פחות קלוריות, בניגוד לחטיפים מעובדים כמו לדוגמה – צ'יפס מלוח שיכול להשאיר אתכם עם חשק ליותר.
במה ניכר פועלה של סלסלת פירות קינוחים במלונות?
ולהלן במה שניכר פועלה של סלסלת פירות קינוחים במלונות –
- הורדת כולסטרול בדם – פירות מכילים סיבים בעלי תפקידים כפולים. זכרו שסיבים עוזרים בתהליך הקטבולי של הגוף. זה יכול להוריד את הכולסטרול בגוף ולהפחית את הסיכון למחלות לב.
- בריאות לב וכלי דם – פירות טריים עשירים באשלגן. אשלגן דומיננטי במיוחד בבננות והן עוזרות לגוף לשמור על לחץ דם בריא. כשאתם בוחרים בתזונה עשירה בפירות, יש לכם סיכוי להוריד את הסיכון למחלות לב.
- פירות עשויים להפחית את הסיכון לסרטן – יעניין אתכם לדעת שאחד היתרונות של פירות טריים הוא שהם עוזרים להפחית את הסיכון לסוגי סרטן מסוימים. סלסלת פירות קינוחים במלונות יכולה להוסיף שכבת הגנה נוספת מפני מחלות קריטיות בגלל נוכחותם של נוגדי חמצון שהם מונעי רדיקלים חופשיים טבעיים. במיוחד, הליקופן שנמצא בעגבניות יכול לסייע במניעת התפתחות סרטן הערמונית.
קיאק פירות קינוחים במלונות מקבלת לעתים קרובות מוניטין גרוע בגלל תכולת הסוכר שלה, אבל אנחנו מתחננים בבקשה להפסיק להשוות סופגניות ובננות. הסוכר המצוי באופן טבעי בפירות שונה בהרבה מעשרות הממתיקים השונים במדפי חנויות המכולת. סוכרים טבעיים נמצאים גם במוצרי חלב וירקות. צריכת סלסלת פירות קינוחים במלונות קשורה לעשרות יתרונות בריאותיים- שיפור בבריאות הלב, הגנה מפני מחלות כרוניות ומשקל תקין, אם למנות כמה – ובערך כל ארגוני הבריאות המכובדים מעודדים אותנו לאכול פירות כל יום כחלק מתזונה בריאה! אנחנו בהחלט לא יכולים לומר את אותו הדבר לגבי סופגניות – או כל מוצר אחר עם תוספת סוכר לצורך העניין. כמו כן, סלסלת פירות קינוחים במלונות היא הרבה יותר מסתם ממתקים של הטבע. רוב הפירות הם בדרך כלל מקור טוב לסיבים – חומר תזונתי חיוני ש-95 אחוז ממכם לא מקבלים מספיק ממנו. לא רק שסיבים מעולים לבריאות העיכול והמעיים שלנו, אלא שהם גם עוזרים להאט את גלגול הגוף שלנו בעת פירוק סוכר פירות, כך שאיננו חווים את אותו סוכר גבוה שהיינו חווים אילו היינו אוכלים במקום זאת ממתקים או עוגיות. רוב המוצרים עם תוספת סוכרים אינם מכילים סיבים תזונתיים, מה שמאפשר ספייק של אינסולין ומשאיר אתכם רעבים שוב כעבור שעה.