חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פסטה אלפרדו אפויה עם ברוקולי

אחד הדברים הנהדרים בפסטות אפויות הוא שאתה יכול לקבל שני מרקמים שונים במנה אחת ||| קחו פסטה אלפרדו שופעת להפליא בשמנת אבל הוסיפו ירק ירוק ||| עוד על פסטה אלפרדו כאן ||| תערמו את הפסטה אלפרדו לצלחת, הוסיפו גבינה מומסת ופירורי לחם פריכים, ואפו אותה ותקבלו ארוחת ערב צמחונית שיש בה הכל ||| אם ברוקולי זה לא הקטע שלכם, אתם יכולים להחליף לאספרגוס חתוך ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פסטה אלפרדו וברוקולי (צילום ממקור לא ידוע שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (6 מנות – תבנית 22X33 ס"מ)

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 260 מעלות
  2. הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים בנדיבות
  3. שמנו תבנית אפייה
  4. מערבבים בקערה קטנה את פירורי הלחם, 1/4 כוס מהפרמז'ן וגרידת הלימון
  5. מוסיפים 1 כף שמן זית (או חמאה) ומערבבים עד שפירורי הלחם ספוגים בשמן
  6. מתבלים את פרורי הלחם במלח ופלפל
  7. כאשר המים רותחים, הוסיפו את הפסטה ובשלו עד לדרגת אל-דנטה, בערך 2 דקות פחות מההוראות על האריזה
  8. לקראת סוף בישול הפסטה הוסיפו את הברוקולי
  9. סננו המים מהפסטה והברוקולי תוך שאתם שומרים 1/2 כוס מי פסטה בצד
  10. מקציפים את השמנת, השום ומי הפסטה לתוך שמן הזית (או חמאה מומסת) שבתבנית האפייה לקבלת תערובת אחידה
  11. מוסיפים את הפרמז'ן שנותר לתבנית תוך הקצפה נמרצת עד לקבלת תערובת אחידה
  12. מוסיפים את הפסטה, הבוקולי וחצי מהמוצרלה מערבבים טועמים ומתבלים היטב במלח ופלפל
  13. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
  14. מפזרים מעל את המוצרלה שנותרה, ואז לפזר באופן שווה את תערובת פירורי הלחם
  15. אופים 10-15 דקות עד שהמוצרלה נמסה והפירורי הלחם מזהיבים

בתיאבון  Buon Appetito

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *