3 קוקטיילים זוכים של תחרות בקרדי לגאסי 2016

בשלושת המקומות הראשונים בתחרות הישראלית זכו בר שירה– אימפריאל ולה אוטרה, עומר פפרמן – 223 וריי וואייט– ספייסהאוס ||| באפריל הקרוב יתחרו הזוכים בתחרות בסן פרנציסקו ||| לחצו על התמונה לקוקטיילים הזוכים <<<

ריי וואייט (צילום עדי פהר)
ריי וואייט (צילום עדי פהר)

תחרות בקרדי לגאסי

השבוע התחרו 10 מתמודדים במטרה להגיע לגמר בקרדי לגאסי המקומי שיתקיים בפברואר 2016. הזוכים, בר שירה– אימפריאל ולה אוטרה, עומר פפרמן- 223 ורי וואייט– ספייסהאוס, יקבלו תקציב מחברת בקרדי אשר בעזרתו יצטרכו לקדם את הקוקטיילים שלהם בברים, מסעדות ושיתופי פעולה בארץ ובעולם. המתמודד שיוכיח כי הקוקטייל שלו קודם בצורה הטובה ביותר יטוס לייצג את ישראל בתחרות בקרדי לגאסי העולמית בסן פרנסיסקו באפריל 2016 מול כ- 42 מתמודדים מרחבי העולם. הזוכה בתחרות העולמית יזכה להיות שגריר בקרדי העולמי.

קוקטייל בקרדי לגאסי הוא קוקטייל שיעמוד במבחן הזמן. קוקטייל שיוכל להיכנס לספר מתכונים גם בעוד 80 שנה כגון: מוחיטו, דאקירי, דייזי דה סנטיאגו ועוד. קוקטייל שקל לשכפל אותו וברמנים יוכלו לחקות אותו גם בלונדון, טוקיו או מומבאיי.

הקוקטייל של בר שירה – אימפריאל ולה אוטרה: El camello… Loco

El-camello-Loc (צילום עדי פהר)
El-camello-Loc (צילום עדי פהר)

מרכיבים

  • 45 מ"ל בקרדי לבן
  • 30 מ"ל מרטיני רוסו
  • 30 מ"ל מיץ ליים
  • 20 מ"ל סירופ סוכר
  • 90 מ"ל לאגר בהיר

אופן הכנה

    1. לשקשק את המרכיבים ביחד
    2. למזוג לתוך כוס בירה גבוהה (350 מ"ל) מלאה בקרח
    3. למחוץ טיפת לימון מעל.

הקוקטייל של עומר פפרמן – 223: Taino

Taino (צילום עדי פהר)
Taino (צילום עדי פהר)

מרכיבים

  • 60 מ"ל בקרדי גולד
  • 30 מ"ל מיץ לימון
  • דבש מדולל במעט מים
  • 10 מ"ל שרטרז ירוק
  • דש אנגוסטורה ביטרס

אופן הכנה

    1. לשקשק ולסנן כפול לכוס קופ (כוס מרטיני עגלגלה)
    2. קישוט- פלח תפוח.

הקוקטייל של ריי וואייט – ספייסהאוס: The sun also rises

The-sun-also-rises (צילום עדי פהר)
The-sun-also-rises (צילום עדי פהר)

מרכיבים

  • 60 מ"ל בקרדי לבן
  • 30 מ"ל דבש מדולל במים
  • 30 מ"ל לימון
  • 2 כפיות חליטת תה מסוג גנמאצ'יה.

אופן הכנה

    1. לשקשק  ולמזוג לכוס שנטבלה לפני כן בסוכר חום שרוף
    2. לקשט את הכוס באצות ירוקות.

כתיבת תגובה