מתכון לשבועות: עוגת גבינה ביתית

מתכון לעוגת גבינה של שף קונדיטורית עפרי גרינהוט ||| עוגת גבינה קלה להכנה ועם טעם של פעם ||| מתכון באדיבות טאטי בייקרי ועפרי גרינהוט ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך <<<

עוגת גבינה (צילום: דניאל לילה)

מצרכים (תבנית קוטר 20)

  • 2 חלמון (צהוב) ביצה (80 גרם)
  • 1 כוס סוכר גדושה (70 גרם)
  • 1 כפית וניל (5 גרם)
  • 315 גרם גבינת שמנת 30%
  • 315 גרם גבינה לבנה 9%
  • גביע שמנת חמוצה (110 גרם)
  • 30 גרם קורנפלור
  • 20 גרם אינסטנט פודינג
  • 2 חלבון (לבן) ביצה (70 גרם)
  • 2 כוסות סוכר נוספות (כ- 100 גרם)
עוגת גבינה (צילום: דניאל לילה)

אופן הכנה

  1. משטחים בתחתית התבנית שטרוייזל ומורחים חמאה או שמן זית, על הדפנות
  2. מערבבים בקערה גבינת שמנת, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, קורנפלור, אינסטנט פודינג, וניל , כוס סוכר גדושה וחלמוני ביצים
  3. בקערת מיקסר מקציפים חלבון הביצים ו-2 כוסות הסוכר לקצף רך ויציב
  4. מחברים בין שתי המסות בתנועת קיפול
  5. אופים בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות
  6. לאחר מכן מורידים את הטמפרטורה ל-140 מעלות
  7. ממשיכים לאפות למשך 40 דקות
  8. מגישים קר

בתיאבון

כתיבת תגובה