מתכון להכנת קרוטונים ||| "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציעה קרוטונים טבעיים למרק חורפי מהביל ||| למתכון המלא <<<
הקדמה חורפית
אחרי שמעמידים סיר מרק מלא בריאות וכל טוב תמיד עולה אותה התלבטות האם להוסיף קרוטונים מעובדים לעושר התזונתי הזה ? "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציעה פתרון בריא, טעים ומזין – מתכון פשוט להכנת קרוטונים חורפיים ב-3 טעמים מתובלים במיוחד.
מצרכים
- 9 פרוסות לחם
- 9 כפות שמן זית כתית מעולה
- 1 כפית כורכום, 1 כפית תערובת "אנטי-פסטי" של "חוות דרך התבלינים"
- 1 כפית תערובות "טוסקנה" של "חוות דרך התבלינים"
- מעט מלח
אופן הכנה
- לוקחים 3 קערות ובכל קערה שמים 3 כפות שמן זית.
- מוסיפים את התבלינים: לקערה הראשונה – כפית הכורכום, לקערה השנייה – כפית תערובת ל"אנטי פסטי" ולקערה השלישית – כפית תערובת "טוסקנה".
- חותכים את הלחם לקוביות ומחלקים ל-3 הקערות – 1/3 לכל קערה.
- מערבבים היטב את קוביות הלחם בכל אחת מהקערות וממליחים מעט.
- מניחים את קוביות הלחם המתובלות על תבנית עם נייר אפייה.
- אופים בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 10-12 דקות.
הוסיפו למרק ושיהיה בתיאבון!