קרוטונים ב-3 טעמים מתובלים במיוחד

מתכון להכנת קרוטונים ||| "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציעה קרוטונים טבעיים למרק חורפי מהביל ||| למתכון המלא <<<

קרוטונים ב-3 טעמים (צילום אלוניס)

קרוטונים ב-3 טעמים (צילום אלוניס)

הקדמה חורפית

אחרי שמעמידים סיר מרק מלא בריאות וכל טוב תמיד עולה אותה התלבטות האם להוסיף קרוטונים מעובדים לעושר התזונתי הזה ? "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציעה פתרון בריא, טעים ומזין – מתכון פשוט להכנת קרוטונים חורפיים ב-3 טעמים מתובלים במיוחד.

מצרכים

  • 9 פרוסות לחם
  • 9 כפות שמן זית כתית מעולה
  • 1 כפית כורכום, 1 כפית תערובת "אנטי-פסטי" של "חוות דרך התבלינים"
  • 1 כפית תערובות "טוסקנה" של "חוות דרך התבלינים"
  • מעט מלח

אופן הכנה

    1. לוקחים 3 קערות ובכל קערה שמים 3 כפות שמן זית.
    2. מוסיפים את התבלינים: לקערה הראשונה – כפית הכורכום, לקערה השנייה – כפית תערובת ל"אנטי פסטי" ולקערה השלישית – כפית תערובת "טוסקנה".
    3. חותכים את הלחם לקוביות ומחלקים ל-3 הקערות – 1/3 לכל קערה.
    4. מערבבים היטב את קוביות הלחם בכל אחת מהקערות וממליחים מעט.
    5. מניחים את קוביות הלחם המתובלות על תבנית עם נייר אפייה.
    6. אופים בתנור בטמפרטורה של  180 מעלות למשך 10-12 דקות.

הוסיפו למרק ושיהיה בתיאבון!

הוספת תגובה