חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פסטונה ברוטב עגבניות

שוברים את הראש מה להכין לארוחת ערב ☼☼☼ מתכון באדיבות חברת טונה סטארקיסט ☼☼☼ פסטונה ברוטב עגבניות – מנה משפחתית שכולם יאהבו… ☼☼☼ לחצו על התמונה להמשך הכתבה והמתכונים  ☼☼☼☼☼☼☼

צילום: ניר עצמון
צילום: ניר עצמון

מצרכים ל- 4 מנות

  • 500 גר' ספגטי
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 גזר בינוני, חתוך לקוביות קטנות
  • עלי בזיליקום מ3 גבעולים
  • 4 עגבניות גדולות
  • פטרוזיליה
  • 1 כפית סוכר
  • 1 קופסת טונה בשמן זית
  • כף גדושה של תרכיז עגבניות

אופן ההכנה

    1. לטגן את השום הקצוץ בשמן הזית מהקופסה – טיגון קצר.
    2. להוסיף את הבצל ואת הגזר חתוכים לקוביות קטנות.
    3. לטגן עד שהבצל מזהיב מעט. להוסיף את הטונה.
    4. להוסיף את העגבניות חתוכות ומעוכות ואת תרכיז העגבניות.
    5. להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, הבזיליקום ואת הסוכר.
    6. לבשל 20 דקות (ניתן לבשל את הרוטב מראש).
    7. לבשל את הפסטה לפי הוראות ההכנה. לסנן היטב ולערבב עם הרוטב.

מומלץ להגיש מיד!

למתכונים נוספים היכנסו: https://www.starkist.co.il/

עלו החודש

נושאים פופולריים

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *