מתכון לעוגה חגיגית על בסיס לואקר קוארדיני ועוד רכיבים טעימים ||| לחצו על התמונה למתכון <<<
רכיבים לתחתית העוגה
- לואקר קואדרטיני בטעם טירמיסו – אריזת 250 גרם
- 50 גרם חמאה מומסת
רכיבים למלית
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
- 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
- 250 גרם גבינה לבנה
- 1/2 כוס סוכר
רכיבים לקישוט
- ורד הדולומיטים קולקשיין – פרלינים יוקרתיים מבית לואקר – לבן/חלב/מריר
- 5 כפות אבקת קקאו
אופן ההכנה:
- תחתית: מכניסים לקערה את קוביות הוופלים ומרסקים יחד עם החמאה המומסת.
- מערבבים היטב ומהדקים בתחתית התבנית בצורה אחידה.
- מלית: מקציפים בקערה שמנת מתוקה + חלב במשך כדקה.
- מוסיפים את האינסטנט פודינג ואת הסוכר ומקציפים על לקבלת קרם קצפת יציב.
- מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים תוך כדי תנועות קיפול לקרם אחיד.
- יוצקים את הקרם על תחתית הלואקר.
- מכניסים למקפיא למשך שעתיים.
- לפני ההגשה ניתן לזרות שכבה אחידה של אבקת קקאו ולקשט בפרליני לואקר ורד הדולומיטים.