עוגת גבינה אישית

עוגה אישית קלה להכנה ||| יש צורך ב-6 תבניות קפיציות עגולות אישיות 10 ס"מ או תבנית קפיצית עגולה 26 ס"מ ||| למתכון <<<

עוגת גבינה ברנפלקס (צילום ביסקוויט)

עוגת גבינה ברנפלקס (צילום ביסקוויט)

רכיבים

לבסיס העוגה

  • 250 גר' ברנפלקס תלמה
  • 50 גר' חמאה מומסת (או 30 מ"ל שמן זית עדין)

רכיבים למלית

  • 500 גר' גבינה לבנה 5%
  • 400 גר' גבינת שמנת 5%
  • ½ שקית אינסטנט פודינג וניל
  • ½ כוס סוכר
  • גביע יוגורט 1.5% שומן
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 חבילת תותים
  • חופן פירות יער לקישוט

אופן ההכנה

  1. שוברים את הברנפלקס לחתיכות גסות
  2.  מוסיפים את החמאה/שמן זית
  3. משמנים את התבניות בספריי שמן, יוצקים 3 כפות מהתערובת לכל תבנית
  4. מהדקים לתחתית
  5. מקפיאים ל- 10 דקות
  6. מקציפים במיקסר את כל חומרי המלית במהירות גבוה, עד לבלילה אחידה ויציבה
  7. חותכים את התותים לחצאים ומסדרים בתוך התבניות לאורך הדופן כך שהחלק הרחב כלפי חוץ
  8. יוצקים את המלית לתוך התבניות
  9. מקפיאים לשעה וחולצים מהתבניות
  10. לפני ההגשה מפזרים מעט פירות יער מלמעלה

הוספת תגובה