מתכון: שוקו מרשמלו חורפי

כרמית חולקת מתכון מפנק וקל להכנה לימי החורף הקרים ||| משקה מתוק חם ומפנק ||| משקה שוקו ומרשמלו ||| הפרטים והמתכון בהמשך <<<

שוקו חם ומרשמלו (צילום תמר גולן)

מצרכים ( 6-4 מנות )

  • 1.5 כוסות חלב
  • 1.75  כוסות שמנת מתוקה 32%
  • 4.5 חפיסות שוקולד מריר כרמית (  445 גרם )
  • 1  כף קקאו
  • מרשמלו (ניתן לשלב מכל טעמי המרשמלו)
  • משולשי שוקולד אגו לקישוט

אופן הכנה

    1. מרתיחים את החלב ואת השמנת המתוקה
    2. מכניסים לתערובת הרתוחה את השוקולד והקקאו
    3. מסננים הנוזל התקבל
    4. מניחים בתחתית הספל מרשמלו
    5. יוצקים לספל, על המרשמלו, את הנוזל החם
    6. ממתינים דקה ומערבבים
    7. למהדרים: מקשטים במרשמלו ושברי שוקולד מעל

לרוויה

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות