פסטה ברילה מציעה מתכון רוטולו של אינס ינאי העשוי מדפים של לזניה מגולגלים וממולאים ||| מנה קלה להכנה של דפי לזניה עטופים ברוטב עשיר של שמנת עגבניות ||| הכי כיף לנגב מהצלחת ||| לפרטים ולמתכון בהמשך <<<
מצרכים
- 1 חבילת דפי לזניה של ברילה
- שמן זית להברשה
למלית
- 400 גר׳ גבינה כחושה למילוי ואפייה
- 100 גרם מוצרלה מגוררת
- 2 כוסות תרד קצוץ מאודה
- חצי כוס בזיליקום קצוץ
- 1 בצל קטן קצוץ ומטוגן
- מעט פלפל שחור גרוס
- כפית מלח
לציפוי
- 250 מ"ל שמנת לבישול
- 2 צנצנות של רוטב ארביאטה\ בזיליקום\ נפוליטנה של "ברילה"
- 150 גר׳ גבינת פרמז׳ן מגוררת
אופן הכנה
- מבשלים את דפי הלזניה כ- 6 דקות ומניחים על נייר אפייה אחד ליד השני
- מברישים במעט שמן זית שלא יתייבשו
- מערבבים יחד את מרכיבי המלית לתערובת אחידה
- מניחים על כל עלה כף מלאה מהמלית
- מגלגלים ומניחים בתבנית משומנת, או מרופדת נייר אפייה (רצוי עגולה) כשצורת הגלגול מופנית כלפי מעלה
- מערבבים יחד 2 צנצנות רוטב ושמנת לבישול
- יוצקים מעל הגלילים
- עוטפים בנייר אלומיניום ואופים 25- דקות ב- 180 מעלות
- מסירים את נייר האלומיניום, מפזרים את הפרמז'ן
- אופים ללא כיסוי 10 דקות נוספות
בתיאבון