לקראת חג השבועות הקרב ובא, ישרקו מציעה את המתכון ||| רביולי המבוסס על פסטה פרימיום סורג'יטל מאיטליה ||| טעמי האניס של השומר, המרירות העדינה של הארוגולה הטרייה והמתקתקות המעודנת של הרביולי ושל גבינת העיזים מתחברים ||| לפרטי המתכון בהמשך <<<
מצרכים (2-4 מנות)
- 1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה ועשבי תיבול Surgital
- 3 ראשי שומר נקיים ופרוסים לאורכם דק ככל האפשר
- 7-6 כפות שמן זית
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 4 שיני שום קצוצות
- צרור קטן של עלי בזיליקום קרועים
להגשה:
- 150 גרם גבינת בושה עיזים
- צרור קטן ארוגולה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה
- מפזרים פרוסות שומר בתבנית בשכבה אחת
- מזלפים 4-3 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור
- צולים 25 דקות עד שהשומר מתרכך ומזהיב בקצוות
- בינתיים מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.
- מחממים מחבת רחבה עם 3-2 כפות שמן זית ומטגנים שום כדקה עד שעולה ניחוח
- מעבירים את הרביולי למחבת בעזרת כף מחוררת ומנענעים בעדינות עד שהרביולי מצופים שמן
- מוסיפים את פרוסות השומר הצלויות ובזיליקום ומקפיצים עוד דקה
- מעבירים לצלחת הגשה
- מפוררים מעל גבינת עיזים, מפזרים ארוגולה ומגישים חם.
בתיאבון