חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קציצה בשר תמימה

השף אליחנן מלכיור מציע לפניכם מתכון לק קציצה תמימה ||| שדרוג שיהפוך לכם כל קציצה לקציצת גורמה ||| הפעם מתכון לקציצה שתעיף לכם כל ארוחה בשרית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך

הקציצות של גילה בנגילה (צילום דני בר)

מצרכים (6 מנות)

  • 500 גרם בשר בקר טחון עם שומן
  • 250 גרם כבד עוף עשוי
  • 5 שיני שום מגוררות
  • חצי בצל קצוץ מטוגן
  • 50 גרם תערובת כוסברה פטרוזיליה וסלרי טחונים
  • מלח
  • פלפל גרוס לפי טעם
  • חצי לימון טחון (לא חובה)
  • 1 כפית אבקת קארי
  • 1 כפית תערובת ראס אל חנות (אפשר גם יותר)

לציפוי

  • שמן לטיגון
  • ביצה
  • קמח
  • פרורי לחם
קציצות (צילום דני בר)

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים למאסה אחידה
  2. יוצרים קציצה
  3. כמו בשניצל, מקמחים
  4. טובלים בביצה
  5. טובלים בפרורי לחם
  6. מטגנים

פרטים אצל השף אליחנן מלכיור בפייסבוק… או בדוא"ל…

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *