השף אליחנן מלכיור מציע לפניכם מתכון לק קציצה תמימה ||| שדרוג שיהפוך לכם כל קציצה לקציצת גורמה ||| הפעם מתכון לקציצה שתעיף לכם כל ארוחה בשרית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (6 מנות)
- 500 גרם בשר בקר טחון עם שומן
- 250 גרם כבד עוף עשוי
- 5 שיני שום מגוררות
- חצי בצל קצוץ מטוגן
- 50 גרם תערובת כוסברה פטרוזיליה וסלרי טחונים
- מלח
- פלפל גרוס לפי טעם
- חצי לימון טחון (לא חובה)
- 1 כפית אבקת קארי
- 1 כפית תערובת ראס אל חנות (אפשר גם יותר)
לציפוי
- שמן לטיגון
- ביצה
- קמח
- פרורי לחם
אופן הכנה
- מערבבים את כל החומרים למאסה אחידה
- יוצרים קציצה
- כמו בשניצל, מקמחים
- טובלים בביצה
- טובלים בפרורי לחם
- מטגנים
פרטים אצל השף אליחנן מלכיור בפייסבוק… או בדוא"ל…
בתיאבון