מתכון: סנדוויץ' טונה עם אריסה, ממרח לימון כבוש, ביצה וירקות

מאפיית ברמן בשיתוף פסקל פרץ-רובין מציעים ||| מתכון של הכריך האהוב על פסקל: סנדוויץ' טונה עם אריסה, ממרח לימון כבוש, ביצה וירקות ||| כל הפרטים בהמשך <<<

כריך טונה של פסקל פרץ רובין (צילום אורן דאי, סטיילינג ענת לבל)

הכריך של פסקל

הכריך עשוי מלחם מחמצת מסדרת הלחם החדשה ברמן E-FREE, ללא חומרים משמרים. "הכריך הזה נבנה על בסיס הכריך הטוניסאי שעליו גדלתי", מספרת פסקל פרץ-רובין. "אני פריקית של חומרי גלם ומכינה הכל בבית. אני מכינה את האריסה ואת ממרח הלימונים הכבושים – מלימונים שגדלים אצלי בחצר. גם את הזיתים אני כובשת בעצמי במלח או בחומץ. אם קונים זיתים צריך לעשות זאת בחנויות מתמחות ולבחור את הזן הרצוי למתכון".

מצרכים

  • 2 פרוסות לחם E-FREE
  • ממרח לימונים כבושים
  • ממרח אריסה
  • 5-4 צ׳נקים של טונה בשמן זית
  • חופן זיתים מגולענים בשני צבעים
  • חופן צלפים
  • 1 ביצה קשה חתוכה לרבעים
  • 1 עלה חסה סלונבה חתוך גס

אופן הכנה

    1. למרוח שכבה דקה של ממרח הלימונים הכבושים על אחת הפרוסות
    2. מעל השכבה הדקה, למרוח שכבה עבה יותר של ממרח אריסה
    3. לסדר מעל את הטונה, הזיתים, הצלפים והביצה
    4. לפזר את החסה
    5. לסגור עם הפרוסה הנוספת

בתיאבון

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות