אפשר גם שוארמה ביתית

שוארמה לא רק בדוכן או מסעדה ||| השף אלי פרץ מציע מתכון להכנת שוארמה ביתית ||| לחצו על התמונה למתכון <<<

שוורמה בפיתה (צילום יח"צ)

שוורמה בפיתה (צילום יח"צ)

אלי פרץ, השף של חברת "אוכל ביתי ניר עציון", המתמחה בשירותי הסעדה ואספקת אוכל מוכן לחברות, שוק מוסדי ומקצועי, מציע מתכון להכנת שוארמה קלה להכנה וטעימה.

רכיבים

  • 1/2 ק"ג רצועות פרגיות
  •  1/2 ק"ג רצועות חזה עוף
  • 3 בצלים חתוכים לרצועות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • שן שום קצוצה
  • תבלין שוארמה
  • מלח, פלפל ואמבה (לאוהבי האמבה)

אופן הכנה

    1. מחממים במחבת 1/4 כוס שמן ומטגנים את הבצל
    2. מוסיפים את הבשר ומקפיצים כ-10 דקות
    3. מוסיפים תבלין לשוארמה, שום, מלח ופלפל. (אפשר להוסיף גם כפית אמבה).

אופן הגשה

מומלץ לשלב את המנה עם טחינה, אמבה, חומוס, סלט ירקות, חמוצים, סלט בצל עם סומק ופטרוזיליה. ניתן לאכול את המנה בצלחת, בפיתה או בטורטייה.

 

בתאבון!

הוספת תגובה