שיפודי אנטריקוט וירקות צלויים

שיפודים ליום העצמאות ||| "חוות דרך התבלינים" מציע ל"יום המנגלים" מתכון פשוט עם תיבול מהחווה שמשדרג הטעמים ||| למתכון <<<

יום העצמאות הוא יום בו רבים יוצאים לבלות בפארקים ולהכין תקרובת מפנקת על גחלים לוהטות. לרגל יום זה, "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציעים מתכון פשוט שישדרג פלאים את שיפודי האנטריקוט על האש.

שיפודים עם תערובת לבשר על האש (צילום יח"צ)

שיפודים עם תערובת לבשר על האש (צילום אלוניס )

מצרכים:

  • נתח אנטריקוט
  • 5 פלפלים ירוקים
  • עגבניות שרי
  • 5 בצלים
  • 4 כפות תערובת לבשר על האש של "חוות דרך התבלינים"
תערובת לבשר על האש (צילום: אלוניס)

תערובת לבשר על האש (צילום: אלוניס)

הוראות הכנה:

    1. חותכים את הבשר, הפלפלים והבצלים לריבועים גדולים (44 ס"מ).
    2. משפדים על כל שיפוד 2 חתיכות בשר בתוספת עגבניית שרי, בצל ופלפל.
    3. מתבלים בתערובת לבשר
    4. מוסיפים פלפל שחור גרוס
    5. צולים על גריל.

 

כמה פשוט – ככה טעים. יום עצמאות שמח!

 

תערובת לבשר של חוות דרך התבלינים מכילה כמון, פפריקה הונגרית מתוקה, פלפל שחור, פטרוזיליה, אבקת מרק טבעית, בצל ושום., ניתן להשיג בחנות בבית לחם הגלילית. טל': 04-9533405, בסניפי הרשת באתר <<< וגם בפייסבוק <<<

הוספת תגובה