תחליף טבעוני לקונספט הקבבונים הגלילי והמוכר ||| "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית ומיקה פודארט – "מיקה תוספת של טעם בחיים" עם מתכון מזין לקבבוני דלעת טבעוניים על מקלות קינמון ||| למתכון <<<
מצרכים *
- 750 גר' דלעת מגורדת גס
- חבילת טופו קטנה מגורדת גס
- חצי כוס גפרורי שקדים מולבנים
- חצי צרור שמיר קצוץ
- חצי חבילת עלי מנגולד קצוץ
- 6 כפות קמח חומוס
- 5 שיני שום מגורד
- כף סוכר חום
- קינמון טחון, בהרט, מקלות קינמון דקיקים
- מלח, פלפל לבן
- מעט שמן לטיגון
אופן הכנה
- קולים את השקדים במחבת גדולה (ללא שמן)
- מוסיפים מעט שמן ואת כל המצרכים מלבד קמח, חומוס ומקלות קינמון (תבלינים לפי הטעם) ומאדים על אש גבוהה
- כשהנוזלים מתאדים מורידים מהאש
- מצננים מעט ומוסיפים קמח חומוס בהדרגה (לפי הצורך) עד שהעיסה דביקה, יציבה ולא רטובה מידי
- מחממים מחבת פסים עם מעט שמן
- מרטיבים את הידיים ויוצרים קציצות בצורת אליפסה אותן משחילים על מקל קינמון (לא עד הסוף)
- מניחים על המחבת וצולים כל צד למשך מספר דקות
מגישים עם טחינה לצד אורז או ירקות צלויים.
בתאבון!
* את כל המרכיבים ניתן להשיג בחוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית ובסניפי הרשת. לפרטים נוספים באתר <<< וטל': 04-9533405