מרכיבים:
4 כפות גדושות שמן קוקוס
1 כוס סוכר קוקוס טחון דק
1 מקל וניל או כפית תמצית וניל איכותית
3/4 כוס קמח קוקוס
1 כוס פרג טחון טרי
1 כוס רסק תפוחים טבעי, לא ממותק
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מערבבים בקערה את השמן, סוכר הקוקוס, הוניל ורסק תפוחי העץ.
מוסיפים את קמח הקוקוס והפרג ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק בינונית משומנת קלות ואופים כ 40 דקות.
באדיבות רומי חוכמה- אירידיולוגית, נטורופתית ומאמנת לאורח חיים בריא
בתיאבון!
5 Responses
העוגה פשוט יוצאת לא אפויה אחרי 40 דקות בתנור שחומם מראש. ממש מתסכל
תבדקי שוב אם דיירת בכמויות ובתבנית המתאימה
עבורי יצאה בלתי אכילה ממש…. מתפוררת בטעם מרוכז ולא טעים. אולי כי אני אופה בטוסטר אובן?
היי. במידה ודייקת בכמויות ובגודל התבנית העוגה יוצאת מצויינת. כמו כן, טוסטר אובן לא מפזר החום באופן שווה ולא מתאים. איך נכנסה תבנית אינגליש-קייק לטוסטר-אובן?
עוגה נימוחה עסיסית שאני באופן אישי מאוד אוהבת! רטובה ולכן לא כולם אהבו- אך אני מאוד וזוללת בהנאה. הערה- יש להפחית מכמות הסוכר לדעתי, העוגה נורא מתוקה.