ט"ו באב מתקרב ובה ||| לקראת חגיגות ט"ו באב הסקוטית מבית ישרקו, מציעה מתכוני קוקטייל ||| קוקטיילים קלים להכנה בבית ומפנקים ||| כל הפרטים בהמשך <<<
אמרולה ליקריש
- 10 מ"ל אמרולה
- 15 מ"ל סמבוקה שחורה
- 5 מ"ל מי ורדים
אופן הכנה
- לתוך כוס צ'ייסר, מוזגים את הסמבוקה השחורה
- מוזגים בעדינות את ליקר מי הורדים
- מחכים שהליקר ישקע בתחתית
- מוזגים בעדינות את האמרולה שיצוף מעל הסמבוקה
אמרולה מרטיני מוס
- 50 מ"ל אמרולה
- 25 מ"ל וודקה ריגה בלאק
- 250 מ"ל מוס שוקולד
אופן הכנה
- לנער בעדינות בשייקר את כל המרכיבים
- למזוג לכוס בעדינות
- לא להוסיף קרח
- למזוג לכוס מרטיני קפואה
- לקשט בפירות יער
בוטגה בליני
-
- 65 מ"ל פרוסקו בוטגה גולד
- 65 מ"ל מיץ אפרסק
- 2 קוביות קרח
אופן הכנה
- בכוס שמפניה יש לערבב כ10 שניות
- להוסיף קרח
- להגיש עם קישוט של פרוסת אפרסק
בוטגה רוסיני
-
- 65 מ"ל פרוסקו בוטגה גולד
- 65 מ"ל מיץ תות שדה
- 2 קוביות קרח
אופן הכנה
בכוס שמפניה יש לערבב כ10 שניות
להוסיף קרח
להגיש עם קישוט של תות שדה.