קפה גרג מציעה מתכון פסטייה גבינות ||| הפסטייה מוגשת ברשת קפה גרג ||| מנה המשלבת רכות וקריספיות, רעננות של טעמים במגוון של גבינות ||| מתכון באדיבות השף הראשי נדב מרום ||| פרטים והמתכון בהמשך <<<
מצרכים (ל-10 רולים)
מילוי
- 20 גרם שמן זית
- 60 גרם בצל קצוץ
- 50 גרם פטריות קצוצות
- 50 גרם גבינת צ'דר
- 50 גרם פטה 5%
- 100 גרם מוצרלה וצהובה
- 20 גרם חמוציות
- 20 גרם פטרוזיליה
- 1 כפית שטוחה קינמון
- 1 כפית שטוחה כמון
- 1 כף סילאן
עטיפה
- 10 יחידות עלי סיגר
- "דבק" עשוי מקמח ומים
אופן הכנה
-
- לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית
- לערבב בקערה את כל הרכיבים עם הבצל והפטריות המטוגנות
- לקרר היטב את המילוי
- לחמם תנור ל-220 מעלות
- לשים 40 גרם מילוי על עלה סיגר בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה 2 ס"מ מהקצה
- לגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים
- למרוח בשמן זית את הרולים, לפזר עליהם מעט שומשום
- להכניס את הרולים לתנור למשך כרבע שעה עד שמשחימים
לעיטור המנה
מומלץ לזלף טחינה/סילאן לפי הטעם
בתאבון