חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פסטייה גבינות

קפה גרג מציעה מתכון פסטייה גבינות ||| הפסטייה מוגשת ברשת קפה גרג ||| מנה המשלבת רכות וקריספיות, רעננות של טעמים במגוון של גבינות ||| מתכון באדיבות השף הראשי נדב מרום ||| פרטים והמתכון בהמשך <<<

פסטייה (צילום אלעד גוטמן)

מצרכים (ל-10 רולים)

מילוי

  • 20 גרם שמן זית
  • 60 גרם בצל קצוץ
  • 50 גרם פטריות קצוצות
  • 50 גרם גבינת צ'דר
  • 50 גרם פטה 5%
  • 100 גרם מוצרלה וצהובה
  • 20 גרם חמוציות
  • 20 גרם פטרוזיליה
  • 1 כפית שטוחה קינמון
  • 1 כפית שטוחה כמון
  • 1 כף סילאן

עטיפה

  • 10 יחידות עלי סיגר
  • "דבק" עשוי מקמח ומים

אופן הכנה

    1. לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית
    2. לערבב בקערה את כל הרכיבים עם הבצל והפטריות המטוגנות
    3. לקרר היטב את המילוי
    4. לחמם תנור ל-220 מעלות
    5. לשים 40 גרם מילוי על עלה סיגר בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה 2 ס"מ מהקצה
    6. לגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים
    7. למרוח בשמן זית את הרולים, לפזר עליהם מעט שומשום
    8. להכניס את הרולים לתנור למשך כרבע שעה עד שמשחימים

לעיטור המנה

מומלץ לזלף טחינה/סילאן לפי הטעם

בתאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *