מתכון: מלבי שוק של משה שגב

40 מסעדות מובילות בהטבת הקולינריה של דיינרס ||| מתכון של מלבי, ממטבחו של השף משה שגב, ממסעדת שגב ארט, שנכללת ברשימת המסעדות ||| לפרטים ולמתכון בהמשך <<<

מלבי שוק של משה שגב (צילום עידן ירדני)

חגיגה קולינרית ללקוחות דיינרס

ארוחה מלאה במחיר ארוחה עסקית במשך כל שעות היום כולל סופי שבוע. ההטבה ניתנת בכ-40 מסעדות מובילות בכל רחבי הארץ. בין המסעדות המשתתפות בהטבה גם מסעדות שף מובילות ומסעדות כשרות ובהן: שגב ארט, טייגר לילי, טאיזו, ג'ונתן פוד קלאב, ניתאן טאי, כדיתא, מיסטר ומיסס לי, פורטר אנד סאנס, ג'קו, אבאראג', בני הדייג, איטלקיה בפשפשים ועוד.

המסעדות והשפים שלוקחים חלק בחגיגה הקולינרית של דיינרס, משתפים את הקהל הרחב במתכונים הסודיים וברזי המטבח שלהם. הפעם מתכון של מלבי שוק עם סירופ רימונים, קוקוס והמון אגוזים השף משה שגב, ממסעדת שגב ארט.

מלבי שוק עם סירופ רימונים, קוקוס והמון אגוזים
מרכיבים

  • 2 כוסות חלב (750 מ"ל)
  • 1 חבילה שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 3/4 כוס סוכר (150 גרם)
  • 5 כפות קורנפלור (60 גרם) מומסות ב-5 כפות חלב
  • 1 מקל וניל
  • 1/2 כפית כף מי ורדים
  • 4 כפות סירופ רימונים
  • 1/2 כוס בוטנים קלויים (לא מלוחים) גרוסים דק
  • 1/4 כוס אגוזי קשיו לא מלוחים קלויים וגרוסים דק
  • 1/2 כוס שבבי קוקוס

אופן הכנה

  1. בסיר אחד מוסיפים חלב, שמנת ווניל ומבשלים יחד עד לרתיחה
  2. מסננים את מקל הווניל לאחר 5 דקות בישול
  3. מוסיפים את הקורנפלור שהומס בחלב
  4. מערבבים במטריפה ומכבים את האש
  5. מוזגים את נוזל המלבי לכוסות בכמות הרצויה להגשה
  6. לצנן במקרר שעה לפחות טרם ההגשה או עד לקבלת מירקם יציב

להגשה

מעל כל מלבי יוצקים 2 כפות של סירופ ומעט מי ורדים. מכסים בנדיבות באגוזים, קוקוס ובוטנים.

בתיאבון

הוספת תגובה