חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: חטיפי גרנולה ושוקולד לבן

שדרוג גרנולה לתצורה חדשה ||| להוסיף מתיקות ולהפוך את הגרנולה לחטיף אטרקטיבי במיוחד ||| "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציעה מתכון ||| למתכון המפורט <<<

חטיף גרנולה מצופה שוקולד לבן (צילום: הדס ניצן)

מצרכים (20-30 יח')

  • 500 גרם גרנולה ללא תוספת סוכר
  • 200 גרם שוקולד לבן, שוקולד חלב או שוקולד מריר
  • 100 גרם שקדים פרוסים
  • 50 גרם חמוציות
  • 30 גרם זרעי צ'יה
  • 1/2 כוס חלב

אופן ההכנה

    1. בסיר קטן ממיסים את השוקולד עם החלב (מומלץ בשיטת בן מארי)
    2. מערבבים עד ליצירת קרם שוקולד חלק ומורידים מהאש
    3. מכניסים לקערה גדולה את הגרנולה, החמוציות, השקדים וזרעי הצ'יה
    4. שופכים את השוקולד לקערה ומערבבים היטב
    5. יוצרים כדורים, מסדרים אותם על מגש ומשטחים אותם מעט
    6. מכניסים למקרר לשעתיים (אם נשאר, מומלץ לאחסן בקירור)

בתאבון!

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *