שדרוג גרנולה לתצורה חדשה ||| להוסיף מתיקות ולהפוך את הגרנולה לחטיף אטרקטיבי במיוחד ||| "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציעה מתכון ||| למתכון המפורט <<<
מצרכים (20-30 יח')
- 500 גרם גרנולה ללא תוספת סוכר
- 200 גרם שוקולד לבן, שוקולד חלב או שוקולד מריר
- 100 גרם שקדים פרוסים
- 50 גרם חמוציות
- 30 גרם זרעי צ'יה
- 1/2 כוס חלב
אופן ההכנה
- בסיר קטן ממיסים את השוקולד עם החלב (מומלץ בשיטת בן מארי)
- מערבבים עד ליצירת קרם שוקולד חלק ומורידים מהאש
- מכניסים לקערה גדולה את הגרנולה, החמוציות, השקדים וזרעי הצ'יה
- שופכים את השוקולד לקערה ומערבבים היטב
- יוצרים כדורים, מסדרים אותם על מגש ומשטחים אותם מעט
- מכניסים למקרר לשעתיים (אם נשאר, מומלץ לאחסן בקירור)
בתאבון!