חטיף קל להכנה שמתאים גם לילדים וגם למבוגרים. זהו אחד מאותם מתכונים פשוטים וקלים לגיוון ארוחת הערב או הנשנוש שלוקחים לגינה אחה"צ ? מתכון פשוט של "חוות דרך התבלינים"
מצרכים
- 1 חבילת בצק עלים חתוך לריבועים
- 2 חבילות גבינת עיזים רכה
- 1 ביצה
- ניתן להוסיף קוביות קטנטנות של גבינות רכות/קשות בטעמים שונים (פרמזן, פיקורינו, טום וכו')
תערובת תבלינים לתיבול המילוי
מתוך מגוון התערובות של חוות דרך התבלינים:
- 2 כפות תערובת לפסטו מעורבבת עם 1/4 כוס שמן זית
- 1/2 כף תערובת בצל וסומק לגבינה
- 2 כפות זעתר לבנוני מעורבבים עם 1/4 כוס שמן זית
- 2 כפות מתערובת עשבי תיבול איטלקיים מעורבבת עם 1/4 כוס שמן זית
- 2 כפות מתערובת עגבניות ונענע לגבינה מעורבבת עם 1/4 כוס שמן זית.
אופן ההכנה
- על כל ריבוע בצק מורחים את התערובת הנבחרת
- מוסיפים קוביית גבינת עיזים (או גבינות נוספות אחרות)
- מקפלים את קצוות הבצק אחד על השני באלכסון
- מורחים ביצה
- מכניסים לתנור לחום בינוני (150-170) עד להזהבה, בערך 15 דק'.
את התערובות ניתן להשיג בחוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, טל': 04-9533405, ובסניפי הרשת.