חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: לחם פירות צ'יליאני Pan de Pascua

פאן דה פסקואה הגיע לצ'ילה על ידי מהגרים גרמנים או איטלקים ||| הוא מאפה בן דודו של הסטולןStollen  ושל הפנטונה  Panettone||| עוגת הפירות הזו שפירוש שמה המילולי הוא לחם חג הפסחא הפכה ברבות הימים לקלאסיקה של חג המולד בצ'ילה |||  אין ספק שזה מאפה מתאים לנו לט"ו בשבט ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

לחם פירות צ'יליאני Pan de Pascua (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (8 מנות)

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 210 מעלות
  2. מערבבים את החמאה והסוכר יחד לקבלת בלילה אחידה
  3. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך ערבוב
  4. מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, קינמון, ציפורן לסירוגין עם הוספת החלב והברנדי (או עראק)
  5. משלבים את המצרכים בעדינות רבה
  6. בקערה עם מעט קמח, מערבבים את הפירות המסוכרים, הצימוקים והאגוזים כך שיהיו מצופים בקמח
  7. מוסיפים לתערובת את תכולת קערת הפירות המסוכרים ומערבבים לאחידות
  8. יוצקים את התערובת לתבנית עגולה גבוהה 20 בקוטר ס"מ, משומנת
  9. אופים במשך 50-60 דקות, עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה
  10. מוציאים מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר

בתיאבון Buen Apetito

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *