טמפל בר ושוופס מציעים 5 קוקטיילים לראש השנה האזרחי ||| Temple Fresh ||| Happy New Year ||| Floradora||| Schweppes 75 ||| Mint and Honey ||| לחצו על התמונה לקוקטיילים <<<
Happy New Year
- 60 מ"ל וודקה
- 60 מ"ל מיץ תפוחים
- 20 מ"ל מי דבש
- 20 מ"ל מיץ לימון
- 20 מ"ל Schweppes ראשן (סגירה(
כוס: הייבול מעוצבת – קרח קריסטל ארוך בתוך הכוס
קישוט: פרח תפוח, מקל דבש תלוי על הכוס ומקל קינמון
אופן הכנה: שקשוק המרכיבים, סינון וסגירה עם Schweppes ראשן.
Temple Fresh (באדיבות Temple Bar Irish Pub)
- 50 מ"ל גורדונס מלפפון
- 15 מ"ל מונין מלפפון
- 15 מ"ל מונין למון גראס
- מ"ל מיץ לימון
- 5 עלי בזיליקום
כוס: בוסטון
קישוט: עלה נענע ורצועה דקה של מלפפון
אופן הכנה: כותשים בזיליקום ומונין, מזיגת שאר המרכיבים לכוס בוסטון, שקשוק אגרסיבי, סינון לכוס נמוכה עם קרח חדש
Floradora
- 45 מ"ל ג'ין
- 22.5ליקר פירות יער
- 15 מ"ל מיץ ליים
- Schweppes ג'ינג'ר אייל (סגירה)
כוס: קולינס
קישוט: סחלב אכיל
אופן הכנה: לשקשק את כל המרכיבים בשייקר, לסנן על קרח ולסגור ב- Schweppes ג'ינג'ר אייל.
Schweppes 75
- 30 מ"ל ג'ין
- 10 מ"ל וורמוט אדום
- 20 מ"ל מיץ תפוזים
- Schweppes טוניק (סגירה)
כוס: פלוט
קישוט: טוויסט תפוז מעוצב
אופן הכנה: סינון כפול לכוס וסגירה עם Schweppes טוניק
Mint and Honey
- 50 מ"ל וויסקי סקוטי בלנדד
- 10 מ"ל אמארטו
- 25 מ"ל סירופ דבש
- חופן נענע
- Schweppes ביטר למון (סגירה)
כוס: פילזנר
קישוט: זר נענע
אופן הכנה: שקשוק המרכיבים, סינון על קרח כתוש וסוויזל