קבבוני דלעת טבעוניים על מקלות קינמון

תחליף טבעוני לקונספט הקבבונים הגלילי והמוכר ||| "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית ומיקה פודארט – "מיקה תוספת של טעם בחיים" עם מתכון מזין לקבבוני דלעת טבעוניים על מקלות קינמון ||| למתכון <<<

קבבוני דלעת טבעוניים (צילום הדס ניצן)

קבבוני דלעת טבעוניים (צילום הדס ניצן)

מצרכים *

  • 750 גר' דלעת מגורדת גס
  • חבילת טופו קטנה מגורדת גס
  • חצי כוס גפרורי שקדים מולבנים
  • חצי צרור שמיר קצוץ
  • חצי חבילת עלי מנגולד קצוץ
  • 6 כפות קמח חומוס
  • 5 שיני שום מגורד
  • כף סוכר חום
  • קינמון טחון, בהרט, מקלות קינמון דקיקים
  • מלח, פלפל לבן
  • מעט שמן לטיגון

אופן הכנה

    1. קולים את השקדים במחבת גדולה (ללא שמן)
    2. מוסיפים מעט שמן ואת כל המצרכים מלבד קמח, חומוס ומקלות קינמון (תבלינים לפי הטעם) ומאדים על אש גבוהה
    3. כשהנוזלים מתאדים מורידים מהאש
    4. מצננים מעט ומוסיפים קמח חומוס בהדרגה (לפי הצורך) עד שהעיסה דביקה, יציבה ולא רטובה מידי
    5. מחממים מחבת פסים עם מעט שמן
    6. מרטיבים את הידיים ויוצרים קציצות בצורת אליפסה אותן משחילים על מקל קינמון (לא עד הסוף)
    7. מניחים על המחבת וצולים כל צד למשך מספר דקות

מגישים עם טחינה לצד אורז או ירקות צלויים.

בתאבון!

* את כל המרכיבים ניתן להשיג בחוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית ובסניפי הרשת. לפרטים נוספים באתר <<< וטל': 04-9533405

הוספת תגובה