Valentine's Day: מתכון עוגיות שוקולד, קרם שוקולד לבן ותותים

מתכון לרגל חג האהבה Valentine's Day ||| באדיבות מותג השוקולד השוויצרי לינדט והקונדיטורית נטע דביר sweeta ||| מתכון מנצח של מגדל עוגיות שוקולד פריכות בצורת לב, במילוי קרם שוקולד לבן איכותי של לינדט ותותים טריים ||| למתכון המלא <<<

המצרכים

 עוגיות שוקולד, קרם שוקולד לבן ותותים (צילום נטע דביר)

עוגיות שוקולד, קרם שוקולד לבן ותותים (צילום נטע דביר)

 לעוגיות

  • 300 גרם קמח
  • 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות (או 150 גרם שמן זית עדין)
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 30 גרם אבקת קקאו כהה
  • 1 ביצה

לקרם שוקולד לבן

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 150 גרם שוקולד לבן לינדט
  • כפית תמצית וניל מקורמיק
  • חבילת תותים

כלים

  • קורצן לב לעוגיות בגודל 5 ס"מ

אופן ההכנה

העוגיות

  1. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים קמח וחמאה, במהירות בינונית, לתערובת פירורית
  2. מוסיפים את אבקת הסוכר והקקאו ומערבלים ערבול קצר לפיזור אחיד של החומרים
  3. מוסיפים את הביצה ומערבלים רק עד לקבלת פירורים גדולים של בצק
  4. מאחדים את הפירורים בידיים לכדור בצק
  5. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר
  6. כעבור שעה, מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעובי של כחצי ס"מ
  7. קורצים עוגיות בעזרת קורצן לב. כל מגדל עוגיות מכיל 3 עוגיות לב זהות.
  8. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 10-12 דקות.

הקרם

  1. ממיסים את כל חומרי הקרם מעל בן מארי (קערה שמונחת מעל סיר עם מים רותחים) או במיקרוגל בפולסים של 30 שניות כל פעם, עד שהשוקולד נמס לחלוטין ונוצרת בלילה אחידה
  2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך לילה
  3. לפני השימוש, מוציאים את הקרם מהמקרר ומקציפים את הבלילה במיקסר במהירות גבוהה עד לקבלת מסה יציבה

הרכבת המגדל

  1. מניחים על צלחת הגשה את עוגיית הלב הראשונה
  2. מעליה שמים כף מקרם השוקולד הלבן ומפזרים מעל קוביות של תותים
  3. חוזרים על הפעולה  פעם נוספת לשכבה השנייה ומסיימים בעוגיה

בתיאבון

הוספת תגובה