מתכון: דואט מוס קיווי ופסיפלורה לפסח

השף אליחנן מלכיור מציע לפניכם מתכון לקינוח כשר לפסח ||| דואט מוס קיווי ופסיפלורה שאפשר גם לעשותו מוס קווי לחוד ומוס פסיפלורה לחוד או כדואט ||| מתכון גם כשר לפסח וגם צמחוני ופרווה לנוחיותכם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך

מוס קיווי ופסיפלורה (צילום Pixabay)

מצרכים (12 יחידות)

מוס קיווי פסיפלורה (צילום אליחנן מלכיור)
  • 1/2 ק"ג קיווי קלוף ומרוסק
  • 1/2 ק״ג פסיפלורה קלופה וטחונה ללא גלעינים (יש להפריד הגרעינים אותם נשמור עם מחית לקישוט)
  • 1/2 כף ג'לטין
  • 1/2 כוס מים פושרים
  • סוכר לפי טעם
  • 1 כף מיץ לימון
  • 2 חלבונים (הלבן)
  • 1/2 כוס קרם קוקוס

לקישוט

  • גרעיני הפסיפלורה ששמרנו

אופן הכנה

  1. שמים בסיר קטן את המים ומפזרים עליהם את הג'לטין
  2. בוחשים ומחממים על להבה נמוכה עד שהג'לטין יימס
  3. מסירים מהכיריים, מוסיפים את הסוכר, מיץ הלימון והקיווי המרוסק (או רסק הפסיפלורה)
  4. מערבבים ומקררים עד שהתערובת תתחיל להקריש
  5. מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה ויציב
  6. מקפלים בעדינות לתערובת הקיווי/פסיפלורה
  7. מחלקים את התערובת לקעריות אישיות

הצעת הגשה

 
- פרסומת -

 

ניתן להגיש כל מוס בנפרד ואפשרות נוספת היא לבנות דואט בקומות ואז לסיום מקשטים במחית הקיווי והגלעיני פסיפלורה ששמרנו

פרטים אצל השף אליחנן מלכיור בפייסבוק… או בדוא"ל…

בתיאבון

כתיבת תגובה