Lager & Ale שרונה

קונספט חדש של בילוי ||| בירה ועוד במחירים כמו בחו"ל ||| ביקור בסניף הראשון שנפתח לא מכבר בשרונה תל אביב ||| החוויה והרשמים בהמשך <<<

טוסט ב 90 שניות LAGER & ALE (צילום אנטולי מיכאלו)

לוקיישן, לוקיישן….לוקיישן

הבר הלחדש, לאגר אנד אייל מוקם בפינה הדרום מזרחית של שרונה וצופה על דרך בגין ותחנת הרכבת התחתית המוקמת בשד' יהודית. חזית הבר, פונה לרחבה גדולה בה הוצבו שולחנות גדולים וגם כמה שולחנות לזוגות, ועם הרבה מקום נוסף לעמידה. זו הרחבה הכי מאתגרת במתחם שרונה בקרבת שרונה מרקט ומעל הוויסקי בר מוזיאון ועוד – צומת בה חולפים רבים מהולכי הרגל הבאים ויוצאים משרונה.

הקונספט – בר אנגלי

בעקבות מחירי כוס בירה היקרים כל כך במקומות הבילוי בארץ, רן דור חי הבעלים והמייסד של רשת הברים אוסקר ווילד והוויסקי בר מוזיאון בשרונה, הגה והביא לארץ קונספט חדש ועדכני– רשת ברים בסגנון לונדון. בר שמאפשר לכל אחד ואחת ליהנות משתיית אלכוהול במחירים נגישים כמו בחו"ל ובאווירה משוחררת כמו חו״ל. המקום מעוצב כמו בלונדון ומתנהל כמו בלונדון כאשר הרעיון המרכזי הוא העצמת חווית השתייה על ידי קשר בלתי אמצעי בין הלקוח לברמן, כך שהלקוח מזמין משקאות ישירות מהברמן המקצועי בעמדת הבר וחווה את תהליך המזיגה. גם תפריט האוכל הוא מצומצם ומהיר להכנה ונעשה לעיני הלקוחות תוך מספר דקות קצר. ההגשה? עצמית. כל אחד לוקח המשקאות לעצמו לשולחן וכך גם האוכל.

הבר ופינת הכנת האוכל המעוצבים של Lager & Ale (צילום אנטולי מיכאלו)

מה היה בביקור שלנו

למי שרגיל למקומות השתיה והברים של ארצנו וגם מדינות אירופה רבות וטובות, יש צורך לעשות "סויץ'" כאשר מגיעים ללאגר אנד אייל. במקום פגשנו את אסף שערך לנו היכרות עם הרעיון וההתנהלות.

עמדנו ליד הבר ובסבלנות הגיע תורנו להזמין מה לחשקה נפשנו לשתות. לרעייתי הרגילה לשנדי או ראדלר לא היתה תשובה כי אין משקאות קלים במקום ועל כן "נאלצה" לטעום בירה "נשית" בסגנון הקירק – בירת דובדבנים עם מתיקות ואלכוהול נמוך או סיידר אלכוהולי קליל. לשמחתי אהבה זאת וככל הנראה האווירה עזרה לקבלת הטעם החדש לה (למרות שבביתנו כבר נחשפה לטעמים אלה מספר פעמים והעדיפה יין או משקה קל).

מה אכלנו

תפריט האוכל בהובלת השף יאיר פיינברג, מבוסס על עקרון של אוכל הרחוב בעולם הגדול – קל להכנה, מהיר ומנות קטנות שקל לקחת מדלפק האוכל לשולחן או אפילו לאכול בעמידה. טעמנו Cold Cut (צלחת נקניקים), Cheeeese (צלחת גבינות) – 38 שקלים כל מנה וגם ניסינו את ה-  Creamy Nachos (נצ'וס מוקרמים בגבינה כחולה) ואת Capreze (עגבניות שרי מתובלות) – 28 שקלים כל מנה. יש לציין שהמנות היו אישיות ומתאימות ללווי כוס בירה טובה וצוננת אבל אסור לצפות לאוכל כמו במסעדה. כאמור – העיקר הוא השתייה ולא האוכל.

צלחת בשרים וצלחת גבינות LAGER&ALE (צילום אנטולי מיכאלו)

שתינו

בין המשקאות שמציעים בבר, עם 15 סוגי בירה בחבית ועוד הרבה בק' במקרר, בחרנו את הויטוס של ווינשטפן וגם מלכה ישראלית טריה וצוננת. המחירים כאמור הם חלק מרכזי ב-DNA של המקום הראשון ברשת המתהווה. גינס מהחבית נמכרת ב- 15 שקלים לשליש, 22 שקלים לחצי, טובורג רד ב-12 שקלים לשליש או 16 שקלים לחצי. סטלה 14 שקלים לשליש, 18 שקלים לחצי ועוד.

האווירה

שמחנו לראות סביבנו לא רק צעירים שהם רוב יושבי הפאבים וברים במחוזותינו. גם חבורות של בני גילנו ישבו סביב שולחן עם כוס בירה צוננת. המוסיקה היתה של שנות ה-80 והתשעים של המאה שעברה. מוסיקה מתאימה כמו כף כפפה ליד ולאוזנינו. שאפו.

אוקטוברפסט

אסף סיפר גם על חגיגות האוקטוברפסט שיהיו במקביל לאירוע הבירה הגדול בעולם שנערך החל משבת במינכן. בלאגר אנד אייל מציינת את פסטיבל הבירה העולמי עם בירות חופשי על חשבון הבית וללא כל הגבלה, דיג'י אורח מידי ערב ועוד המון הפתעות. הפסטיבל ימשך 16 ימים החל מה 22/9 ועד 7/10 כאשר בכל הימים האלו ניתן יהיה ליהנות פעמיים ביום משתית בירה חופשי מתוך מבחר של 15 בירות מהחבית, בין השעות 14:00 – 15:00 ו 20:00 – 21:00.

Lager & Ale דוד אלעזר 27, שרונה ת"א (צמוד לוויסקי בר מוזיאון). פתוח בכל יום החל מ- 14:00 ועד 01:00 אחר חצות. פרטים בפייסבוק ובאינסטגרם: lager & ale וטל': 050-3585358

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות