מתכון: ספגטי ברוטב שמן זית, שום, פטרוזיליה ופרמזן

מתכון מהיר להכנת ספגטי ברוטב שום, פטרוזיליה ופרמזן ||| מתכון של פסטה ברילה, למי שאין לו מספיק זמן לבישול ארוך ||| מתכון מהיר, עשיר, קל להכנה וטעים במיוחד ||| מתכון לסטודנטים שלא יעשה גם חור בכיס  ||| לפרטי המתכון בהמשך <<<

ספגטי ברילה ברוטב שום פטרוזיליה ופרמזן (צילום אנטולי מיכאלו)

מצרכים (4-5 מנות)

  • 500 גרם ספגטי של ברילה
  • 40 גרם שמן זית עדין
  • 5 שיני שום כתושות
  • מלח, פלפל
  • ½ 1 – 1 כוסות עלי פטרוזיליה, קצוצה
  • ½ כוס פרמזן מגורדת

אופן הכנה

    1. מבשלים את הפסטה במים רותחים, בהתאם להוראות על גבי האריזה ("אל דנטה")
    2. 2-3 דקות לפני שהפסטה מוכנה מתחילים בבישול הרוטב:
    3. במחבת רחבה ושטוחה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את השום ומערבבים
    4. כשמתחילים להרגיש את ניחוחות השום (זהירות שלא ייחרך) מוסיפים את הספגטי (שזה עתה הסתיים בישולו)
    5. מוסיפים פטרוזיליה, מלח, פלפל  וגבינת פרמזן מגורדת ומערבבים היטב שכל הספגטי יספוג את הטעמים

הגשה

מגישים מיד עם עוד גבינת פרמזן לפי הטעם

בתיאבון Boun Appetito

כתיבת תגובה