רביעיות בחמישי במיטבול Grill&Dinner ראשל"צ

 בימי חמישי ארוחה מיוחדת לרביעיות חברים||| דניאל ואור נשלחו למשימה קשה לטעום ||| הרבה בשר ועוד מטעמים לשני זוגות ||| קונספט חדש במיטבול ראשון לציון ||| רשמים ותמונות <<<

מסעדת מיטבול גריל & דיינר (צילום עידן)

מסעדת מיטבול גריל & דיינר (צילום עידן)

מיטבול Grill&Dinner

סטייקהאוס Meat Ball שוכנת בראשון לציון. המסעדה חרטה על דגלה שלושה מוטיבים עיקריים:בשר, שירות ואווירה תוך הקפדה על איכות הבשר. מסעדת מיטבול קיימת כ-13 שנים ומנוהלת על ידי 2 שותפים :השף, לאוניד גיטלין ונדב ליכטנשטיין. המסעדה, שהחלה את דרכה כמקדש המבורגרים, גדלה והוסיפה להשתבח עם הזמן. "מיטבול" בולטת במגוון מנות יוצאות דופן המושכות אליה קהל קרניבורים מכל קצוות הארץ. המסעדה מעוצבת בסגנון דיינר אמריקאי כשברקע מתנגנים להיטי מוזיקה מכל הזמנים. על גבי הפלזמות הפזורות ניתן לראות את האנשים שזכו באתגרי האכילה של המסעדה, למשל אנשים שאכלו המבורגר של 2 קילו ומעלה (וואו!!).

בוצ'ר אצל מיטבול (צילום עודד וגנשטיין)

בוצ'ר אצל מיטבול (צילום עודד וגנשטיין)

תפריט

תפריט "מיטבול" כולל תפריט עסקיות עשיר, רב גוני ומשתלם עם מנות מיוחדות ל"מיטבול". בתפריט ארוחה לכל סועד/ת החל מ"מיטבול ביס" וכלה בארוחה קרניבורית עשירה ומלאה. לאחרונה הושק תפריט עסקיות צהריים מגוון ומאתגר המוגש בכל יום החל מהשעה 12:00 ועד השעה 18:00 בימי שישי  בין השעות 12-17:00.

המסעדה השיקה לימי חמישי, תפריט חדש לארבעה סועדים (200 שקלים לכל סועד). ארוחתsharing  בה המנות מוגשת למרכז השולחן והן משותפות לארבעת הסועדים.

ברוסקטה (צילום עידן גור)

ברוסקטה (צילום עידן גור)

דניאל ואור טועמים

מספרת דניאל. בחמישי האחרון ביקרנו במסעדת מיטבול (Meat Ball) בראשון לציון.

ראשונות – הארוחה כוללת 3 מנות ראשונות לבחירה (מתוך 6). אנחנו בחרנו בשיפודי פרגיות במרינדה אסיאתית, שהיו מצויינים והשאירו טעם של עוד!.  בנוסף הזמנו ברוסקטות עם עשבי תיבול ובשר, שילוב מנצח של טעמים בפה.  לצד הברוסקטות הגיעו מטבלים: עשבי תיבול ועגבניות פיקנטיות. בנוסף, הזמנו את הראשונה המיוחדת- עלי סיגר ממולאים בבשר על מצע של טחינה ירוקה ומשובחת. המנות הראשונות ללא ספק הרגיעו את הרעב והשאירו טעם של עוד לקראת המנות העיקריות.

שרשרת פילה (צילום עידן גור)

שרשרת פילה (צילום עידן גור)

עקריות – המנות העיקריות הגיעו בדרך מפתיעה וייחודית. המלצר הגיע עם עגלה מיוחדת ועליה פלנצ׳ה חמה, כאשר המלצר חותך במקום את נתחי הבשר ושם אותם לצריבה אחרונה על הפלנצ'ה החמה. הבשר מגיע בליווי שום שמוסיף רבות לטעם העשיר. גם לעיקריות יש אלמנט בחירה כאשר ניתן לבחור 3 מתוך 4 סוגי בשר (סך כל משקל המנות – בערך 1600 ק"ג).

אנחנו בחרנו בנתחי פריים ריב – נתח אנטריקוט מובחר על עצם שהגיע בדיוק במידה הנכונה ובטעמים עשירים, בדיוק כמו בארגנטינה (ואת זה אור מכיר היטב). בנוסף, הזמנו שרשרת פילה בשר פילה משובח ורך אשר נימוח בפה. לסיום, קיבלנו נתח T-בון מצויין על העצם. המנות היו גדולות, טעימות, עשויות מעולה ומשביעות מאד.

תוספות – כתוספת למנות העיקריות, הזמנו פלטת אדמה – ירקות צרובים על הפלאנצ'ה: ברוקולי, בטטה ושומר. שילוב מנצח לצד הבשר. לא ויתרנו על צ'יפס גארליק (שום) שהשתלב מצויין עם הבשר.

אלכוהול – יש לציין שהמסעדה מציעה מגוון קוקטיילים מצויינים, אנו נתנו למלצר לבחור בשבילנו את הקןקטייל וקיבלנו קוקטייל מתקתק וייחודי שהשתלב מצויין עם האוכל.

קרם ברולה (צילום דניאל מתתיה)

קרם ברולה (צילום דניאל מתתיה)

קינוחים – הזמנו קרם בורלה עשיר וגלידה בציפוי בצק בליווי רוטב שוקולד סמיך. הקינוח היה סיום מושלם לארוחה נפלאה, חוויתית ומשביעה.

סיכומו של ביקור

מדגישה דניאל: הייתה זו חוויה ייחודית, מהנה וטעימה. אנו ממליצים על התפריט הייחודי, ועל המנות הגדולות, הטעימות ומשביעות. ולסיכום, היה מאוד קשה, לחזור הביתה לאחר הארוחה J

מיטבול, דרך המכבים 8, אזה"ת ישן, ראשון לציון. פרטים באתר <<< ובטל': 03-9646468

הוספת תגובה