קניידלך לפסח

אין פסח ללא כופתאות קמח המצות המשתלבות היטב עם מרק ירקות, כהכנה לשאר המנות בחג.

קניידלך בסיר (צילום דני בר)

קניידלך בסיר (צילום דני בר)

רכיבים

מתאים ל-20 יח'

  • 1/4 ק"ג קמח מצה.
  • מים רותחים.
  • 2 כפות שמן.
  • קורט מלח.
  • 4 ביצים.

אופן ההכנה

    1. לערבב את הקמח מצה עם המים ולקרר.
    2. להוסיף את שאר הרכיבים לעיסה סמיכה.
    3. לבשל סיר מים ולאחר רתיחה להוסיף מלח ו-2 כפות שמן.
    4. להכניס כדורים מהעיסה אחד אחד ומבלי שיתפוררו.
    5. לבשל 10-15 דקות באש נמוכה.
מרק ירקות עם קניידלך (צילום דני בר)

מרק ירקות עם קניידלך (צילום דני בר)

הוספת תגובה