קוקטיילים לחמם את האווירה

מה שותים בלילה קר ||| קוקטיילים מחממים ||| למתכוני הקוקטיילים <<<

 

קוקטייל אפרטיבו (צילום יח"צ הכרם)

קוקטייל אפרטיבו (צילום יח"צ הכרם)

לילה חמים עם אווירה

החורף כבר כאן זו עובדה. הלילות קרים ואפילו היו כמה לילות סוערים של סופה. לכבוד החורף, דניאל קיסלסי, מנהל ההדרכה והתוכן של חברת "הכרם", מציע מגוון קוקטיילים שיחממו את האווירה עם ניחוחות, תבלינים, פירות הדר ואלכוהול איכותי.

קוקטייל דיסרונו סאוור

קוקטייל דיסרונו סאוור (צילום יח"צ הכרם)

קוקטייל דיסרונו סאוור (צילום יח"צ הכרם)

מרכיבים

  • 40 מ"ל אמרטו דיסרונו
  • 20 מ"ל מנקי שולדר
  • 30 מ"ל מיץ לימון
  • 20 מ"ל מי סוכר

הכנה

    1. לשקשק את כל המרכיבים בשייקר
    2. לסנן לכוס נמוכה מלאה בקרח
    3. לקשט בטוויסט לימון.

קוקטייל אפרטיבו

מרכיבים

  • 30 מ"ל היימנס ג'ין
  • 30 מ"ל גליאנו אפרטיבו
  • 20 מ"ל מיץ לימון
  • 20 מ"ל רוטן פסיפלורה
  • 20 מ"ל מיץ אשכוליות

הכנה

    1. לשקשק את כל המרכיבים בשייקר
    2. לסנן לכוס נמוכה מלאה בקרח
    3. לקשט בטוויסט אשכולית אדומה ותפוז.

קוקטייל מנקי פנצילין

קוקטייל מנקי פנצילין (צילום יח"צ הכרם)

קוקטייל מנקי פנצילין (צילום יח"צ הכרם)

מרכיבים

  • 50 מ"ל מנקי שולדר
  • 20 מ"ל בולס ג'ינג'ר
  • 20 מ"ל מי דבש (דבש ומים ביחד של 1:1)
  • 30 מיץ לימון
  • כפית בר של באומור סמול באץ'

הכנה

    1. לשקשק את כל המרכיבים בשייקר
    2. לסנן לכוס נמוכה עם קרח
    3. להציף על הקוקטייל כפית של באומור סמול באץ'
    4. לקשט בטוויסט לימון.

קוקטייל ROOT 56

מרכיבים

  • 15 מ"ל יגרמייסטר
  • 10 מ"ל מיץ לימון
  • בירת ג'ינג'ר

הכנה

    1. למזוג את כל המרכיבים לכוס גבוהה עם קרח
    2. לערבב ולמלא את הכוס בבירת ג׳ינגר
    3. לקשט בפלחי מלפפון ונענע.
      קוקטייל ROOT 56 (צילום יח"צ הכרם)

      קוקטייל ROOT 56 (צילום יח"צ הכרם)

הוספת תגובה