עראיס – בית של בשר בשרונה ת"א

אור ודניאל הלכו לטעום וחולקים החוויה ||| זה ביקור בבית בשר המתאים לקרניבורים ||| על המקום והחוויה בהמשך <<<

בית של בשר – עראיס

עראיס - כניסת המסעדה (צילום דניאל מתתיה)

עראיס – כניסת המסעדה (צילום דניאל מתתיה)

"עראיס" הוקמה ביולי 2015 במטרה ליצור קונספט חדשני שנולד מתוך מפגש של יזמים מתחום המסעדנות עם אנשי האטליז "מיטמרקט" משוק הכרמל. החזון של "עראיס" הוא להפוך את הגישה לבשר לעניין פשוט, נוח ,יומיומי ומהיר. במקרר של עראיס תוכלו למצוא שורה  של נתחים וחיתוכי בשר מובחרים. בנוסף תמצאו בעראיס מסבחת מעושנים ייחודית, מגוון שיפודים, קבבים קלאסיים ו"שקשוקה" של קציצות בשר בסגנון מרגז. קצת בירה וגם קצת יין.

המסעדה ממוקמת בלב מתחם שרונה המקום בנוי כמו בר פינתי המשקיף על גינת שרונה ומחופה אריחי חרסינה לבנים ממש כמו באטליז קלאס

התפריט

את תפריט המסעדה הרכיב השף ירון קסטנבוים, תוך הקפדה על נתחי בשר מהמובחרים ביותר ובנוסף יצר מסבחת מעושנים ייחודית, מגוון שיפודים, קבבים קלאסיים ו"שקשוקה" של קציצות בשר בסגנון מרגז.

קסטנבוים יצר תפריט של מזללת בשרים משודרגת עם קלאסיקות על האש מובחרות ואת הכול אפשר להזמין בצלחת (החל מ-49 ₪ למנה).

במקרר של "עראיס" ממתינים לכם שורה ארוכה של נתחים וחיתוכי בשר טריים ומעולים, אותם תוכלו לאכול במקום לאחר צלייה קצרה על הגריל.

רשמי ביקור
המסעדה מעוצבת בסטייל חדשני ועירוני. מקומות הישיבה נמצאים בחוץ, ואילו המטבח המעוצב בסגנון פתוח נמצא בתוך פנים המסעדה. מספרים אור ודניאל: "כשהגענו קיבלה את פנינו מלצרית אדיבה ונחמדה אשר בקיאה בתפריט, ידעה להכווין ולהמליץ על המנות הטובות והייחודיות ביותר".
מנות ראשונות

קרפצ'ו (צילום בועז לביא)

קרפצ'ו (צילום בועז לביא)

למנה ראשונה הזמנו בטטה צלויה בזיגוג סילאן מעל (15 ש"ח), בנוסף הזמנו קארפצ'יו מרענן המגיע עם ברוסקטות צלויות (52 ש"ח). המנות היו גדולות ובעלות טעם עשיר לחיך.
עיקריות

עראיס (צילום דניאל מתתיה)

עראיס (צילום דניאל מתתיה)

למנות העיקריות בחרנו במנות הדגל של המסעדה, עראיס – פיתה ממולאת בתערובת קבב טלה, צלויה על הגריל ובתנור הפיתה משחימה נהפכת לקריספית אשר מוסיפה טעם ייחודי למנה. המנה מגיעה על מצע של סלט עגבניות, טחינה וחריף לימונים (49 ש"ח).

נתח סינטה (צילום בועז לביא)

נתח סינטה (צילום בועז לביא)

בנוסף בחרנו את מנת הקצב – 300 גרם פיקניה, נתח משובח, חתוך דק אשר מוגש עם תפו"א, בצל על הגריל וסלט עגבניות. (78 ש"ח).
המנות היו גדולות מאוד, ייחודיות, משביעות ובמחיר שווה לכיס.

קינוח

קינוח סופלה שוקולד (צילום דניאל מתתיה)

קינוח סופלה שוקולד (צילום דניאל מתתיה)

התפנקנו בקינוח שוקולדי (למכורים בלבד), מוס שוקולד שמורכב משכבות שוקולד מריר. מנה מפנקת וטעימה מאוד!

לסיכום, הייתה חוויה מהנה מאוד. אין ספק שהמיקום המעולה של המסעדה, הסגנון החדשני והמנות המצויינות השאירו לנו טעם של עוד. בהחלט נחזור שנית ונטעם משאר המנות המעניינות שיש למסעדה להציע.

עראיס ליד כניסה B למתחם שרונה מרקט (מתחת לבניין האמצעי) תל אביב. כל יום מהשעה 12:00 בצהריים ועד אחרון הלקוחות. פרטים והזמנות באתר <<< ובטל': 03-5509070.

הוספת תגובה