עוגת פרג טבעונית

צילום יח"צ
צילום יח"צ

מרכיבים:

4 כפות גדושות שמן קוקוס

1 כוס סוכר קוקוס טחון דק

1 מקל וניל או כפית תמצית וניל איכותית

3/4 כוס קמח קוקוס

1 כוס פרג טחון טרי

1 כוס  רסק תפוחים טבעי, לא ממותק

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות.

מערבבים בקערה את השמן, סוכר הקוקוס, הוניל ורסק תפוחי העץ.

מוסיפים את קמח הקוקוס והפרג ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

יוצקים את התערובת  לתבנית אינגליש קייק בינונית משומנת קלות ואופים כ 40 דקות.

 

באדיבות רומי חוכמה- אירידיולוגית, נטורופתית ומאמנת לאורח חיים בריא

בתיאבון!

לפוסט הזה יש 5 תגובות

  1. נורית

    העוגה פשוט יוצאת לא אפויה אחרי 40 דקות בתנור שחומם מראש. ממש מתסכל

    1. Dany Bar

      תבדקי שוב אם דיירת בכמויות ובתבנית המתאימה

  2. מיכל ג

    עבורי יצאה בלתי אכילה ממש…. מתפוררת בטעם מרוכז ולא טעים. אולי כי אני אופה בטוסטר אובן?

    1. Dany Bar

      היי. במידה ודייקת בכמויות ובגודל התבנית העוגה יוצאת מצויינת. כמו כן, טוסטר אובן לא מפזר החום באופן שווה ולא מתאים. איך נכנסה תבנית אינגליש-קייק לטוסטר-אובן?

  3. מאי

    עוגה נימוחה עסיסית שאני באופן אישי מאוד אוהבת! רטובה ולכן לא כולם אהבו- אך אני מאוד וזוללת בהנאה. הערה- יש להפחית מכמות הסוכר לדעתי, העוגה נורא מתוקה.

כתיבת תגובה