ספגטי טונה בלימון

מתכון קל להכנה לימי החורף ||| טונה וספגטי, יש בכל בית ||| מנה חמה ומזינה לימי החורף הקרים ||| לחצו על התמונה להמשך המתכון <<<

ספגטי טונה ולימון (צילום יח"צ סטראקיסט)

ספגטי טונה ולימון (צילום יח"צ סטראקיסט)

מצרכים

  • 400 גרם ספגטי מבושל
  • 1 קופסא טונה בלימון מסוננת (לשמור את השמן)
  • 3 שיני שום טריות קלופות כתושות
  • 3 כפות עגבניות מיובשות פרוסות דק
  • 4 כפות עירית קצוצה
  • 4 כפות סלרי אמריקאי קצוץ
  • 4 כפות סויה
  • 2 כפות לימון כבוש קצוץ
  • 4 כפות שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • פרמז'ן

אופן ההכנה

    1. במחבת גדולה להניח את השמן של הטונה+ שמן זית
    2. להוסיף שום ולחמם מעט בלי לשרוף את השום
    3. להוסיף את העגבניות היבשות, העירית, סלרי ולערבב על האש
    4. לכבות את האש להוסיף את הפסטה, מיץ הלימון והטונה, לערבב היטב
    5. להוסיף סויה ומעט מלח, להגיש עם או בלי פרמז'ן.

 

באדיבות טונה סטארקיסט. בתאבון!

הוספת תגובה