סופגניות אשל

עידו הרמן – שף קונדיטור, מציע מתכון לחנוכה ||| מתכון קל להכנה ||| מצרכים שיש תמיד בבית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך <<<

סופגניות אשל של שף קונדיטור עידו הרמן (צילום עידו הרמן)
תחילת הטיגון של סופגניות אשל של שף קונדיטור עידו הרמן (צילום עידו הרמן)

מצרכים

  • 210 גרם קמח תופח
  • 1 ביצה
  • 1 גביע אשל
  • 2 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • כף ברנדי
סופגניות אשל זהובות של שף קונדיטור עידו הרמן (צילום עידו הרמן)

אופן הכנה

 
- פרסומת -

 
סופגניות אשל עידו הרמן (צילום עידו הרמן)
  1. לחמם סיר רחב עם שמן עמוק לטמפרטורה של 170 מעלות
  2. לערבב את כל החומרים בקערה למסה אחידה
  3. בעזרת 2 כפיות, לצקת תלוליות מסה לשמן ולטגן עד הזהבה
  4. לסנן מהשמן ולערבב עם סוכר

 

בתאבון

כתיבת תגובה

סגירת תפריט