סופגניות אשל

עידו הרמן – שף קונדיטור, מציע מתכון לחנוכה ||| מתכון קל להכנה ||| מצרכים שיש תמיד בבית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך <<<

סופגניות אשל של שף קונדיטור עידו הרמן (צילום עידו הרמן)

תחילת הטיגון של סופגניות אשל של שף קונדיטור עידו הרמן (צילום עידו הרמן)

מצרכים

  • 210 גרם קמח תופח
  • 1 ביצה
  • 1 גביע אשל
  • 2 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • כף ברנדי

סופגניות אשל זהובות של שף קונדיטור עידו הרמן (צילום עידו הרמן)

אופן הכנה

סופגניות אשל עידו הרמן (צילום עידו הרמן)

  1. לחמם סיר רחב עם שמן עמוק לטמפרטורה של 170 מעלות
  2. לערבב את כל החומרים בקערה למסה אחידה
  3. בעזרת 2 כפיות, לצקת תלוליות מסה לשמן ולטגן עד הזהבה
  4. לסנן מהשמן ולערבב עם סוכר

 

בתאבון

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות