מתכון: רוטולו תרד, מוצרלה וגבינה

פסטה ברילה מציעה מתכון רוטולו של אינס ינאי העשוי מדפים של לזניה מגולגלים וממולאים ||| מנה קלה להכנה של דפי לזניה עטופים ברוטב עשיר של שמנת עגבניות ||| הכי כיף לנגב מהצלחת ||| לפרטים ולמתכון בהמשך <<<

רוטולו של ברילה (צילום אפיק גבאי)

מצרכים

  • 1 חבילת דפי לזניה של ברילה
  • שמן זית להברשה

למלית

  • 400 גר׳ גבינה  כחושה למילוי ואפייה
  • 100 גרם מוצרלה מגוררת
  • 2 כוסות תרד קצוץ מאודה
  • חצי כוס בזיליקום קצוץ
  • 1 בצל קטן קצוץ ומטוגן
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • כפית מלח

לציפוי

  • 250 מ"ל שמנת לבישול
  • 2 צנצנות של רוטב ארביאטה\ בזיליקום\ נפוליטנה של "ברילה"
  • 150 גר׳ גבינת פרמז׳ן מגוררת

אופן הכנה

  1. מבשלים את דפי הלזניה כ- 6 דקות ומניחים על נייר אפייה אחד ליד השני
  2. מברישים במעט שמן זית שלא יתייבשו
  3. מערבבים יחד את מרכיבי המלית לתערובת אחידה
  4. מניחים על כל עלה כף מלאה מהמלית
  5. מגלגלים ומניחים בתבנית משומנת, או מרופדת נייר אפייה (רצוי  עגולה) כשצורת הגלגול מופנית כלפי מעלה
  6. מערבבים יחד 2 צנצנות רוטב ושמנת לבישול
  7. יוצקים מעל הגלילים
  8. עוטפים בנייר אלומיניום ואופים 25- דקות ב- 180 מעלות
  9. מסירים את נייר האלומיניום, מפזרים את הפרמז'ן
  10. אופים ללא כיסוי 10 דקות נוספות

בתיאבון

הוספת תגובה