מתכון: רביולי סלק פתוח במלית מיקס גבינות

לשבועות וגם לסתם יום קיץ ||| השף גיא פרץ מציע מתכון במיוחד לחג השבועות ||| תנסו ותיהנו, המתכון בהמשך <<<

רביולי סלק לשבועות שף גיא פרץ (צילום גיא פרץ)

חומרים

  • 2 סלק בינוני קלוף
  • 3 כפות חומץ
  • 1 כף סוכר

למלית

  • 100 גרם גבינת עיזים
  • 100 גרם גבינה בולגרית רכה
  • 100 גרם גבינת לבנה
  • 100 גרם אגוזי מלך גרוסים

לקישוט

  • 50 גרם פקאנים מסוכרים גרוסים
  • 5 כפות סילאן

אופן הכנה

    1. פורסים את הסלק דק בעובי 2 מ"מ
    2. משרים בחומץ וסוכר
    3. מערבבים את חומרי המלית
    4. מניחים פרוסת סלק, מזלפים מעל מתערובת הגבינה
    5. מכסים בעוד פרוסת סלק
    6. מטפטפים מעל סילאן ומפזרים את אגוזי הפקאן

הוספת תגובה