מתכון: רביולי בטטה בשמנת

מתכון קל להכנה לאוהבי המטבח האיטלקי ||| מנה מהירה עסיסית ומשביעה ||| תוספת של פטריות ועוד יכולה לשדרג ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך <<<

רביולי בטטה עם רוטב שמנת (צילום דניאלה שטרן)

מצרכים

  • שקית רביולי במילוי בטטה
  • 300 גרם פרמז'ן
  • 200 גרם ריקוטה
  • בטטה חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • בזיליקום, מלח ופלפל

אופן הכנה

    1. מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן עד להזהבה קלה
    2. מוסיפים את הבטטה והשום ומבשלים כ-3 דקות עד שהבטטה מתרככת
    3. שופכים את השמנת, מתבלים ומבשלים 3-4 דקות עד שהשמנת מצטמצמת ומסמיכה
    4. מכינים את הרביולי לפי הוראות ההכנה
    5. שופכים את הרוטב על הרביולי
    6. מפזרים פרמז'ן מגורד ומגישים

בתיאבון

הוספת תגובה