מתכון: קבב לוקוס וירקות צלויים על מצע לבנה

לשבועות וגם לסתם יום קיץ ||| השף גיא פרץ מציע מתכון במיוחד לחג השבועות ||| תנסו ותיהנו, המתכון בהמשך <<<

קבב לוקוס השף גיא פרץ (צילום גיא פרץ)

חומרים ( ל- 4 מנות)

  • 600 גרם פילה דג לוקוס נקי מעצמות וללא עור (ניתן להשתמש בכל דג לבן)
  • 5 שיני שום כתוש
  • 1 פלפל צ'ילי קצוץ
  • 1/2 כוס כוסברה קצוץ דק
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 כפית גרידת לימון

להגשה

  • צולים שלל ירקות בשמן זית מלח פלפל וטימין (גזרים צבעוניים, ארטישוק, לפת ,סלק ופלפלים)
  • 1 גביע לבנה איכותית וסמיכה

אופן הכנה

    1. פורסים את הדג לנתחים קטנים ואז קוצצים דק דק
    2. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים לעיסה אחידה
    3. יוצרים קציצות בגודל של 60 גרם ליחידה
    4. צולים על מחבת פסים
    5. מורחים על צלחת הגשה לבנה
    6. מסדרים את קבב הדג
    7. מסדרים מעל ירקות צלויים

בתיאבון

הוספת תגובה