מתכון: קבב גרסיני

השף שחר לוי מציע מתכון חם וטעים עם טוויסט ||| במקום שיפוד או מקל קינמון תשתמשו במקל גריסיני ||| קל להכנה וכיף להכנה ||| שתפו את הילדים והם ישמחו ללוש את הבשר ולהכין את קציצת הבשר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קבב גריסיני (צילום יעל יצחקי, סטיילינג זיו נקווה)

מצרכים

  • 600 גרם בשר צוואר טחון
  • 200 גרם שומן כבש טחון
  • 4 שיני שום, קלופות
  • 1 בצל סגול
  • 1 עגבנייה בינונית
  • 1 פלפל צ'ילי
  • צרור כוסברה
  • כף כמון טחון
  • מקלות גריסיני

אופן הכנה

 
- פרסומת -

 
  1. קוצצים את השום, הבצל והכוסברה
  2. מערבבים את הירק הקצוץ עם הבשר הטחון ושומן הכבש
  3. מוסיפים לתערובת פלפל צ'ילי קצוץ
  4. סוחטים את העגבנייה לתוך המסה
  5. לשים לתערובת אחידה
  6. מעצבים קבבים קטנים על קצה מקלות הגריסיני
  7. מחממים מחבת פסים מרוססת במעט שמן
  8. צולים את הקבב כ-3 דקות עד לרמת העשייה הרצויה

בתיאבון

כתיבת תגובה