מתכון: צזיקי

לשבועות וגם לסתם יום קיץ ||| השף גיא פרץ מציע מתכון במיוחד לחג השבועות ||| המטבל היווני הקלאסי, המבוסס על יוגורט ומלפפונים בגרסה אישית משודרגת של שף גיא פרץ, על בסיס לבנה, סמיך יותר, מעודן וחמצמץ ||| תנסו ותיהנו, המתכון בהמשך <<<

ציזיקי של שף גיא פרץ (צילום גיא פרץ)

חומרים

  • 200 גרם גבינת לבנה
  • 3 מלפפונים טריים קשים
  • 5 ענפי בצל ירוק
  • 3 שיני שום כתוש
  • פלפל חריף ירוק אחד קצוץ דק
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • גרידה מחצי לימון
  • מלח
  • 4 כפות שמן זית להגשה

אופן הכנה

    1. קוצצים את המלפפונים דק מאוד ללא לב המלפפון
    2. קוצצים את הבצל הירוק
    3. מערבבים את כל החומרים יחד ומתבלים במעט מלח
    4. מניחים בכלי הגשה ויוצקים מעל את שמן הזית .

הוספת תגובה