מתכון: פסטה קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה

לכבוד יום הפסטה העולמי שחל בשבוע הבא ||| פסטה ברילה מציעה ארוחת פסטה מטריפה ||| 25 באוקטובר בכל שנה הוא יום הפסטה העולמי ||| הזדמנות נפלאה להתענג על קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך <<<

קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה (צילום אפיק גבאי)

מצרכים

  • 1 חבילה (500 גרם) קונצילה ריגטה
  • סלסילת עגבניות שרי בשלושה צבעים
  • 4 כפות שמן זית
  • 3  שיני שום חצויות
  • מלח ופלפל גרוס
  • 1  כוס זיתי קלמטה מגולענים
  •  עלים קצוצים מ-6 גבעולי אורגנו
  • 1  מוצרלה פרסקה
  •  מעט פרמזן מגוררת

קונצילה ריגטה של ברילה (צילום יח"צ חו"ל)

אופן הכנה

  1. במחבת ברזל לוהטת צולים את עגבניות השרי עם שום ושמן זית עד שהן מזהיבות  ומאבדות נפח
  2. מוסיפים מלח ופלפל, זיתים ואורגנו ומערבבים. מורידים מהכיריים
  3. בסיר עם מי מלח רותחים מבשלים את הפסטה
  4. מוסיפים את הפסטה המבושלת עם מעט ממי הבישול למחבת עם העגבניות ומקפיצים יחד
  5. מוסיפים קרעים של מוצרלה פרסקה

טיפ לשדרוג: להגיש עם פרמזן

בתאבון..!!

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות