מתכון: פלפלי שושקה וגבינת פטה

לשבועות וגם לסתם יום קיץ ||| השף גיא פרץ מציע מתכון במיוחד לחג השבועות ||| תנסו ותיהנו, המתכון בהמשך <<<

פלפלי שושקה של שף גיא פרץ (צילום גיא פרץ)

חומרים (לפלטה אחת)

  • 8 פלפלי שושקה מתוקים וגדולים בצבעים שונים
  • 50 גרם גבינת פטה יוונית
  • 4 שיני שום
  • 1/2 כוס שמן זית
  • קורט מלח
  • מיץ מחצי לימון
  • 2 ענפי אורגנו טריים

אופן ההכנה

    1. קולים את הפלפלים על להבת הגז או בגריל עד שקליפתם משחירה
    2. מקלפים ומניחוים בקערה עמוקה
    3. קוצצים את שיני השום ומפזרים מעל
    4. מתבלים במלח ולימון
    5. מערבבים ומניחים בכלי הגשה
    6. יוצקים מעל את שמן הזית
    7. מפזרים שברי גבינת פטה ואת עלי האורגנו

בתיאבון

הוספת תגובה