מתכון: עוגת קוקוס ופירות יער

איזולה-ביו, המותג האיטלקי האיכותי של משקאות תחליפי חלב צמחיים, מגישה מתכון לעוגת חג קלה להכנה ||| עוגת פרווה טעימה, הכוללת קוקוס ופירות יער ||| קינוח בארוחה חגיגית, לצד שתייה קרה או חמה ||| כל הפרטים והמתכון <<<

עוגת קוקוס ופירות יער (צילום יח"צ חו"ל איזולה-ביו)

מצרכים (לעוגה בתבנית אינגליש קייק)

  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס סוכר חום בהיר
  • 3 ביצים לא מופרדות
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 20 גרם פתיתי קוקוס יבש
  • 100 מ"ל משקה אורז-קוקוס איזולה ביו
  • 100 מ"ל משקה שקדים איזולה ביו
  • 1/4 כוס שמן קנולה או שמן זית
  • 125 גרם פירות יער (או קפוא לאחר הפשרה) + 75 גרם פירות יער לקישוט
  • גרידת מקליפת לימון אחד

עוגת קוקוס ופירות יער (צילום יח"צ חו"ל איזולה-ביו)

אופן הכנה

  1. מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת רכה בצבע צהוב בהיר
  2. מערבבים את הקמח ואת אבקת האפייה
  3. מוסיפים כמחצית מהתערובת קמח וא. אפיה, בהדרגה, לתערובת הביצים
  4. מוסיפים את גרידת הלימון ואת הקוקוס ומערבבים
  5. בקערה, מערבבים את משקה האורז-קוקוס ומשקה השקדים של איזולה עם השמן לתערובת אחידה
  6. מערבבים עם תערובת הביצים בעזרת מקצף חשמלי ומוסיפים את יתרת תערובת הקמח בהדרגה
  7. בוחשים היטב עד לערבוב של כל החומרים
  8. בוזקים קמח על 125 גרם מפירות היער
  9. מנערים מעט את הפירות להסרת עודפי קמח ומוסיפים לתערובת תוך ערבוב עדין
  10. יוצקים את התערובת לתבנית עוגה מרופדת בנייר אפייה
  11. מפזרים את יתרת פירות היער (75 גרם) על פני העוגה
  12. בעזרת אצבע, דוחפים כל פרי בעדינות מעט לתוך העוגה
  13. מאבקים את פני העוגה בסוכר
  14. אופים במשך כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
  15. מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות ואופים 15 דקות נוספות
  16. בודקים בעזרת קיסם שהעוגה אפויה ומוציאים את העוגה מהתנור
  17. מניחים לעוגה להתקרר על משטח

בתיאבון וחג שמח

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות