מתכון: עוגיות עם קמח אגוזי מלך

GREENY והבלוגרית לאה זוהר, עורכת סדנאות אוכל בלקני מציעים ||| מתכון עוגיות נימוחות עם קמח אגוזי מלך ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך <<<

עוגיות מקמח אגוזי מלך ואגוזים טחונים (צילום לאה זוהר)
גריני – קמח אגוזי מלך (צילום יוני גלעדי)

מצרכים

  • 500 גרם קמח לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 100 גרם קמח אגוזי מלך
  • 200 גרם חמאה (לטבעונים 150 גרם שמן זית)
  • 200 מ"ל שמן אגוזי מלך
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 150 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם פקאן גרוס דק (לא טחון)

אופן הכנה

 
- פרסומת -

 
  1. יש לערבב את כל החומרים היבשים
  2. להוסיף חמאה או שמן זית ושמן אגוזי מלך
  3. לעבד לבצק רך ונעים
  4. לעטוף בניילון נצמד ולצנן במקרר שעה
  5. לרדד את הבצק בין שני דפים של נייר אפייה
  6. לקרוץ עוגיות ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה לא משומן
  7. לאפות כ-20 דקות בתנור בחום של 180 מעלות
  8. חשוב: להשגיח שהעוגיות לא ייחרכו. העוגיות נותרות בהירות גם בסיום האפייה.

בתיאבון

כתיבת תגובה

סגירת תפריט