מתכון: מרקים וגואקמולי מהירי הכנה

מרינה פטריות הגליל מציע לחורף סדרת ערכות ירקות למרקים ||| מחלקת פיתוח מוצר במרינה יחד עם שף בן עייש, דאגו לכם לחיים קלים, טעימים ונוחים ||| מתכונים שאפשר לשלב בהכנתם את בני הבית והילדים ||| כל הפרטים והמתכונים בהמשך…

גואקמולי אבוקדו (צילום דני בר)

גוואקמולי – ערכת ירקות להכנת סלט אבוקדו מקסיקני  

מה בערכה: אבוקדו רך, עגבנייה ,לימון, פלפל צ'ילי ושיני שום.

אופן הכנה:

  1. מועכים את האבוקדו למחית גסה
  2. חותכים את כל שאר הירקות לקוביות קטנות
  3. סוחטים לימון מעל
  4. מוסיפים חצי כפית מלח, קורט פלפל שחור

טיפ מהשף: לא לוותר על הפלפל צ'ילי, שיהפוך את הסלט לגוואקמולי מיוחד. מחיר הערכה 14.90 שקלים.

את סדרת מוצרי מרינה ואת הערכות ניתן להשיג ברשתות השיווק.

ערכת ירקות להכנת מרק של מרינה (צילום דני בר)

ערכת ירקות להכנת מרק פטריות וירקות

ביום חורף קר וגשום, אין כמו מרק פטריות וירקות. מה בערכה: בצל לבן, גזרים, תפו"א, פטריות, כרישה וראש סלרי.

אופן הכנה:

 
- פרסומת -

 
  1. חותכים את הירקות לקוביות קטנות מוסיפים את הירקות לסיר, מלבד הפטריות. מטגנים עם מעט שמן זית.
  2. לאחר מספר דקות מוסיפים את הפטריות וממשיכים בטיגון.
  3. מוספים 1 ליטר מים רותחים
  4. מתבלים לפי הטעם מלח, פלפל שחור ואבקת מרק פטריות.

טיפ מהשף: ערבבו  בכוס מים 2 כפות קמח/קורנפלור ולפניכם מרק סמיך וטעים. מחיר הערכה 18.90 שקלים.

ערכת ירקות להכנת מרק שורשים

רבים מנכסים למרק ירקות שורש תכונות של תרופת מרפא לחימום הגוף ושיפור מצב הרוח.

מה בערכה: ראש סלרי, שורש פטרוזיליה, כרישה, בצל לבן, גזרים, תפו"א, ארטישוק ירושלמי ושיני שום.

אופן הכנה:

  1. חותכים את הירקות לקוביות
  2. מטגנים בסיר עם מעט שמן זית
  3. מוסיפים את הבצל וממשיכים בטיגון
  4. מוסיפים את שאר הירקות
  5. מוסיפים 1 ליטר מים ומביאים לרתיחה
  6. מתבלים לפי הטעם  מלח, פלפל שחור, אבקת מרק וכורכום.

טיפ מהשף: לקבלת מרק סמיך, בעל מרקם חלק, מעבירים בעזרת מצקת את תכולת הסיר למעבד מזון וטוחנים. מחיר הערכה 18.90 שקלים.

בתיאבון

כתיבת תגובה